лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

6 причини да изберете Спа Хотел Персенк за следващото си събитие

конференция

Когато става въпрос за планиране на събитие, местоположението има огромно значение. Независимо дали говорим за корпоративен семинар, сватба, рожден ден или друго събитие, мястото до голяма степен формира общата атмосфера и впечатление от събитието. Ето защо изборът на подходящото място е ключов фактор за успеха на всяко мероприятие. За това как да организирате събитие – вече ви разказахме. Днес ще ви представим 6 причини защо да го направите при нас, в Спа Хотел Персенк.

Две зали за събития, отлично обзаведени с нужната техника

Спа Хотел Персенк разполага с две стилни и функционални зали за бизнес събития. При подредба тип киносалон зала Енигма може да побере до 110 души. Капацитетът на зала Селена е 40 места. На територията на хотела има и малка заседателна зала, подходяща за групи до 12 души. Всички зали са оборудвани с нужната аудио-визуална техника. Позволяват да бъдат адаптирани в различни конфигурации съобразно броя участници в събитието. 

Знаем добре, че кафе паузите са важна част от всяко бизнес мероприятие. Те предоставят възможност на участниците да обменят идеи и впечатления в неформална обстановка. Затова предлагаме възможност за организиране на кафе паузи. Сервираме ароматно кафе, напитки и дребни закуски, с които участниците да се подкрепят по време на събитието. 

кетъринг хапки

Модерни ресторанти, идеални за вечеря, и нощен бар, където забавленията могат да продължат до късните часове

Още една причина да организирате своето събитие в Спа Хотел Персенк са заведенията ни. Изисканата атмосфера, разнообразните ястия в менюто и вежливото обслужване от страна на нашите сервитьори са гаранция, че в ресторантите ще откриете перфектните условия за обяд или официална вечеря. 

Забавленията могат да продължат и след официалната част на събитието в нашия нощен бар-боулинг. Там можете да се насладите на вашите любими напитки в уютна и атмосфера, да танцувате, да се забавлявате с приятели и колеги. В нощния бар ще откриете джага, билярд и боулинг. Всичко това го прави още по-привлекателно място за завършек на вечерта.

Индивидуален подход и персонално отношение

Разбираме добре, че всяко събитие е уникално и изисква специално внимание. Наша основна цел е вашето удовлетворение, затова ще се погрижим да направим най-доброто за за вас и всички присъстващи. Ще се съобразим с вашите желания и изисквания. Готови сме да реализираме вашите идеи, без значение дали става въпрос за тиймбилдинг, семинар, обучение или друго бизнес събитие. 

Преференциални цени за настаняване на участниците

За да ви улесним като организатори на събитието, предлагаме настаняване за всички ваши гости на специални цени. Изготвяме индивидуална оферта, съобразявайки се с вашите нужди и бюджет, без да правим компромис с качеството и удобствата, които предоставяме. Споделете своите изисквания с нашия екип и ние ще подготвим всичко нужно, за да се чувстват всички като у дома си. 

планиране на бизнес събитие

В края на събитието вашите гости могат да се насладят на широката гама от спа услуги, предлагани от хотела. Може да разпуснат с масаж или терапии, специално създадени, за да донесат наслада на тялото и душата. На тяхно и на ваше разположение са още сауни, джакузи, турска баня. Всичко това ще им помогне да възстановят сили и енергия.

Удобно местоположение в сърцето на Родопите

Спа Хотел Персенк е разположен в чудната прегръдка на Родопа планина – в град Девин. Всеки миг, прекаран тук, сред чистия планински въздух и омайните пейзажи, носи наслада за ума и душата. Хотелът се намира на удобно разстояние от двата най-големи града – София и Пловдив. Разстоянието от столицата е 200 км, а от града под тепетата – 90 км.

Вярваме, че успяхме да ви покажем защо Спа Хотел Персенк е идеалното място за организиране на събития. Всички, които искат да открият уют и да се насладят на красивата природа, са добре дошли при нас.

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА