лого на добър спа хотел Персенк

Ресторанти и барове

РЕСТОРАНТ ЕНИГМА

Ексцентрична атмосфера на ресторант Енигма, съчетана изящно с модерни акценти, е с авторски стил и усещане за лукс, топлина и комфорт. Открехваме за вас вратите на нашето бижу – ресторант Енигма. В него ще усетите стила и индивидуалността на ресторанта, ще се потопите в атмосфера на изисканост и комфорт.

Тук ще опитате невероятно вкусни и елегантни ястия, ще се докоснете до магичните вкусове на вината от различни винарски изби.

РЕСТОРАНТ Da’Vinia

Сред приятелска атмосфера в ресторант Da’Vinia с професионално обслужване и уникален интериор открийте богатството на незабравими вкусове и истински кулинарни изкушения.

РЕСТОРАНТ-ГРАДИНА Модър

Ресторант-градина Модър е място с невероятна обстановка, интересен и модерен дизайн, разнообразни кулинарни изкушения, усмихнат и любезен персонал. Намира се в Термален аквапарк Персенк в гр. Девин и дава заявка пред своите бъдещи гости, че ще се превърне в тяхно любимо място за приятелски вечери, семейни тържества и детски партита.

Заповядайте в родопското бижу ресторант-градина Модър и попълнете колекцията си от щастливи моменти.

Кафе CORNER

Отдайте се на сладки приказки. Започнете своето утро с чаша ароматно кафе или изпийте коктейл в кафе Corner. В приятна обстановка може да се насладите на любимата си кофеинова напитка или на освежаващи питиета. 

ЕНОТЕКА МАЛКАТА ЗВЕЗДА

Енотека Малката Звезда ще ви посрещне в уютната си обстановка, където ще бъдете запознати с основните методи на дегустация, с класическите подходи в съчетаването на храна и вино и ще откриете част от богатата енотечна колекция на SPA Hotel PERSENK.

Кафе-сладкарница PANORAMA

За чаша ароматно кафе, богат на витамини фреш или просто аперитив преди вечеря, ще ви предразположат приятната и уютна обстановка на кафе-сладкарница Панорама, разположена на покрива на хотела.

Нощен бар-боулинг Downtown

За да бъдем сигурни, че няма да скучаете, или в случай че ви е нужно повече забавление, отколкото почивка, ви предлагаме да посетите нощен бар-боулинг Downtown. Подходящите светлини и модерният интериор, съчетани с музиката, ще ви накарат да останете будни до сутринта.

ЛОБИ БАР

Приятен разговор на чаша кафе или на по питие – вие избирате. Предлагаме ви топли и студени напитки, както и различни видове алкохол, на които да се насладите в стилната обстановка на лоби бара. 

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА