лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Ваучер за почивка – една различна идея за подарък

подаръчен ваучер - идеален подарък за коледа

Декември е тук, а с това и многото празнични дни. С Коледа и Нова година, задаващи се зад ъгъла, все по-често започва да се чува въпросът: “Къде ще сте на празниците”? Ако и вие започвате да правите списък с идеи за подаръци за най-близките, тази статия е за вас. Ще ви разкажем защо ваучер за почивка е една страхотна идея.

Ваучер за почивка - една от нетрадиционните, но оригинални идеи за подаръци за Коледа

Изборът на подаръци за любимите хора винаги е труден. Тази година ви предлагаме да ги зарадваме с нещо различно – с подарък ваучер за почивка. Той дава възможност да им подарите преживяване. Време, в което ще могат да си отпочинат и да презаредят с нови сили. Възможност да създадат спомени от приятни преживявания. 

Хубавото е, че ваучерът е универсален подарък. Подходящ е и за жена, и за мъж. Най-важното е да изберете дестинация, която ще им осигури пълен релакс. Като Девин например. Малкото градче, сгушено в прекрасните Родопи, се слави с минералната си вода, чистия си въздух, красивата си природа. А не е ли това всичко, от което се нуждаем за презареждаща почивка?

коледни подаръци

Подаръчен ваучер за почивка от Спа Хотел Персенк

С гордост може да кажем, че гостите ни определят Персенк като добър спа хотел заради многообразието от уелнес наслади, които предлагаме. Ако искате да подарите на любим човек спа почивка, ваучерът от Спа Хотел Персенк е перфектен избор за подарък за Коледа. С нашия ваучер можете да зарадвате близки и приятели по всякакъв повод, включително имен ден, рожден ден, юбилей. Коледно-Новогодишните празници не са единственото време, в което трябва да изберем уникален подарък за любимите хора. 

Избирайки за своите близки ваучер от нас, вие всъщност подарявате романтична почивка или уикенд наслада. Бягство от градската суета и пълен релакс. Спокойствие и хармония. Ваучерът може да бъде на стойност по ваш избор и да се използва от притежателя през цялата година. Свържете се с нас за повече информация.

рецепция на Спа Хотел Персенк

Коледна магия

Коледа е синоним на блясък, вълшебство, красота. Търсим най-хубавия подарък. Искаме празника да е незабравим. Мечтаем да го прекараме в компанията на любимите ни хора, с добро настроение и много смях. 

Как ще реагирате, ако ви кажем, че тази Коледа някой друг може да се погрижи трапезата да е отрупана с вкусни традиционни ястия, а за децата да има много подаръци и среща с Дядо Коледа и Снежанка? 

Ако тази идея предизвиква усмивка на лицето ви, възползвайте се от нашата Коледна оферта. Традиционна вечеря за Бъдни вечер, празнична вечеря за Коледа с фолклорна програма, парти за децата с изненади от Дядо Коледа и Снежанка са част от нашето предложения за вас по случай предстоящия празник.

Нова година, нова късмет

Някои казват, че както започне новата година, такъв ще е късметът ни през предстоящите 12 месеца. Не може да кажем със сигурност дали това е така, но сме сигурни в друго. Ще се ще се погрижим да започнем 2024 с много усмивки, настроение и забавления в Спа Хотел Персенк. Ще изпратим старата година с празнична вечеря и специална програма, а малко след полунощ ще продължим купона в нощния бар. Ще вдигнем чаши, пълни с шампанско, и ще си пожелаем здраве, късмет и обич в сърцата.

Какви са предимствата на това да посрещнете празниците в хотел?

Ако досега не сте празнували Коледа или Нова година в хотел, ви споделяме 4 предимства, с които да ви убедим да го направите:

празнуване на нова година в хотел

Посрещането на празниците в хотел предоставя уникалната възможност да споделите незабравими мигове с любимите си хора в елегантна и приятна обстановка. Когато подготовката не е ваш ангажимент, може да се фокусирате върху важното – качественото прекарано време заедно. Ако изберете да посрещнете Коледа или Нова година в Девин и Спа Хотел Персенк, ще откриете удоволствието от това някой друг да поеме всички грижи. Ще ви очакваме. 

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА