лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Mатрично ритъмна терапия

Една от най-съвременните физиотерапевтични процедури се нарича матрично-ритъмна терапия или съкратено MaPuThe™(Matrix-Rhythm-Therapy). Потопете се в магнетичната природа на Родопа планина и се възползвайте от най-съвременни физиотерапевтични процедури.

Какво представлява матричтно-ритъмната терапия и на какъв принцип действа?

Този подход се основава на идеята, че структурите в човешкото тяло трептят с честота 8-12Hz и при травма или заболяване този ритъм се нарушава. Под термина „матрикс“ (Matrix) се разбира вътре и извънклетъчната течност, а под „ритъм“ – честотата на трептене. Така чрез, допълнително внасяне на механично трептене, чрез апарат с честота 8-12Hz се стимулират биологичните процеси вътре и извън клетката и се подпомага оздравителния процес. Матрично-ритъмната терапия спомага за подобряване на кръво и лимфообръщението и изхвърлянето на отпадните продукти от метаболизма или патологичните процеси.

Ефекти от използването на матричтно-ритъмна терапия

  • подпомага снабдяването на клетките с артериална кръв и хранителни вещества
  • подпомага лимфообръщението и отстраняването на отпадните продукти
  • намалява отоците и подобрява подвижността на ставите
  • намалява болката
  • нормализира мускулния тонус

Метода на матричтно-ритъмната терапия дава много добри резултати в случаите, когато другите методи на лечение не дават задоволителни резултати или са свързани с използването на забранени медикаменти. Това важи особено при спортни травми свързани със значителна болка и хронични процеси, които не се поддават на конвенционално лечение. Също така MaPuThe™ може да се използва като профилактично, общоукрепващо и възстановително средство, подпомагащо тренировъчния процес при спортистите.

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА