лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Бягство от летните горещини – Термален Аквапарк Персенк

Термален Аквапарк Персенк с басейни и водни пързалки

Лятото е сезонът, който мнозина очакват с нетърпение. И как няма! Сладолед, дълги дни и кратки нощи, красиви изгреви и вълшебни залези, безброй възможности за релакс и забавления. Как да не го обичаме?

Слънчевото време навън събужда у нас желание за приключения. А какво по-хубаво от забавления в Термален Аквапарк Персенк? Признаваме, топлото време понякога ни изтощава и нас. Точно затова намираме спасение и прохлада в минералната вода.

Термален Аквапарк Персенк - вълнуващи летни емоции

Термален Аквапарк Персенк се намира в близост до Спа Хотел Персенк – Девин. Като гости на хотела, ще имате възможност да релаксирате не само в уютна обстановка, но и да се потопите в свят на водни забавления в близкия аквапарк.

Многообразието от водни съоръжения и атракции гарантира незабравимо прекарване за цялото семейство. Различни по големина басейни, водни пързалки и VIP шатри обещават забавления без край. Всичко, от което се нуждаете за пълноценен релакс, ще бъде на ваше разположение. На територията на Аквапарка ще откриете и няколко заведения, където може да презаредите с освежаващи напитки, сладки и солени изкушения.

Термален Аквапарк Персенк - Девин

Беденска минерална вода - извор на здраве и енергия

Термален Аквапарк Персенк е захранван с Беденска минерална вода. Именно наличието на минерална вода е това, което прави Термален Аквапарк Персенк различен от другите увеселителни паркове с басейни и водни пързалки в страната.

Температурата на водата в басейните е между 26°C и 36°C, а лечебните ѝ свойства са доказани и отлично познати. Водата от Беденски бани се използва за лечение на редица заболявания, тъй като влияе благотворно върху всички органи и системи.

Забавления в Термален Аквапарк Персенк

Забавления за всеки вкус и всяка възраст

На територията на Аквапарка ще откриете басейни, водни атракции и зони за отмора, обещаващи забавления и наслада на цялото семейство. Някои от басейните (като VIP басейна например) са предназначени за релакс и отмора. Други пък разполагат с водни пързалки, което гарантира часове забавление на малки и големи. Термален Аквапарк Персенк разполага и с хидромасажен басейн, който е предпочитан от хора, които искат да съчетаят релакс и лечение. Аквапаркът е отворен и за външни посетители.

Термален Аквапарк Персенк

Летните наслади в Термален Аквапарк Персенк не се ограничават само до водните атракции. На територията му има и няколко заведения, изкушаващи с вкусни ястия, безалкохолни напитки и бира. 

Разнообразие от вкусна храна

Часовете в Термален Аквапарк Персенк отлитат като миг. В игри и забавления на пързалките и в басейните няма да усетите как минава времето. Потопите ли се в света на забавлението и насладата, ще ви струва, че часовете минават като минути. 

Безспорно игрите в аквапарка са забавни. Но трябва да признаем, че могат да бъдат и не по-малко изтощаващи. Точно за това на територията на Термален Аквапарк Персенк са разположени заведения – различни по своя характер, но всички предлагащи вкусна храна и освежаващи питиета. 

Летни коктейли

Термалният Аквапарк вече отвори врати за лято 2023. Ще очакваме и вас, за да се забавляваме заедно и да създадем незабравими летни спомени. 

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА