лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Усеща се вече милувката на пролетта!

Усеща се вече милувката на пролетта! Все по – често слънцето напомня за себе си и се заражда едно такова чувство за нещо ново, нещо топло, много чакано и желано! Пролет идва…

Ето че загърбихме зимата и тайничко се прокрадват у нас мисли за почивка и забавления на открито. А каква по- хубава ваканция от тази в планината?!

Опознайте Родопите – най – магичното и красиво местенце в нашата мила родина. Докоснете се до легендите за любовта между Орфей и Евридика, изживейте всяка една емоция, която предизвиква това омайно кътче земя. Родопите са стихия, вълшебство и обич за цял живот.

SPA Хотел Персенк очаква своите готи, сгушен в цялото това великолепие. Предлагаме на Вашето внимание пролетните ни предложения и Ви подканяме да подарите на себе си и любмите за Вас хора една различна почивка в планината. Направете Великден наистина мил и специален, обградете се с роднини и приятели на този светъл празник и се насладете на невероятната обстановка, която Ви предлага Персенк.

Опознайте заедно с нас родопската кухня, релаксирайте в spa центъра на хотела, където Ви очаква прочутата беденска минерална вода, и се радвайте на слънчевите лъчи под най–синьото небе. Небето над Родопа!

SPA Хотел Персенк знае как да открадне усмивки от своите гости!

Много изненади Ви очакват при нас, само пожелайте и ще Ви ги разкрием!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА