лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Празник на минералната вода

Празник на минералната вода бе честван снощи в град Девин. За поредна година се събраха жители и гости на китното родопско градче, за да отбележат този значим за региона ден.

Събитието бе организирано от Община Девин съвместно с екипа на СПА Хотел Персенк и Термалния аквапарк, както и с любезната подкрепа на газирана вода Михалково, Девин ЕАД, бутик за бижута с диаманти „The world of Diamonds“ и козметична компания „Роза Импекс“.

Вечерта беше изпъстрена с интересна програма, игри и изненади за участниците. Гостите на събитието се насладиха на конкурс Мис Девин и мис Персенк 2018, на който дефилираха хубавици от града в три различни кръга. Титлата Мис Персенк грабна Габриела Чонина, а нейни подгластнички станаха Мария Попова и Полина Дишкова. С титлата Мис Девин се окичи Велина Тулева. Газирана вода Михалково също излъчиха своя фаворитка в лицето на Стела Гечева. Членове на почетното жури бяха Евгения Калканджиева – президент и основател на модна агенция Visages Model Group, Габриела Топалова – Мис Пловдив 2018, дизайнерът на рокли Стоян Радичев, г-н Димитър Дългъчев – управител на Михалково АД, г-н Красимир Даскалов – кмет на Община Девин, г-н Венцислав Чолаков – СПА Хотел Персенк и Термален аквапарк, и г-жа Полина Гайдева – управител на СПА Хотел Персенк 5*. Всички те участваха в избора на най – достойните красавици, които бяха наградени с парични и предметни подаръци.

За най – добрите плувци бе организиран турнир по плуване с награди, както и Детска вечер на талантите, на която дечица на възраст между 3 и 12 години участвха със свои изпълнения. Всички те получиха награди за своето представяне.
Гвоздеят на тържеството бе голямата българска певица Тони Димитрова, която изпълни едни от най – обичаните й хитове и предизвика вълна от аплодисменти, усмивки и много веселие.

За фънки настроението в по – късните часове на празничната вечер се погрижи ди джей на парти около един от басейните в Термалния аквапарк, където се лееха модерни коктейли и хубава музика.
През годините град Девин се е наложил като една от водещите спа дестинации у нас и привлича посетители с красивата си природа и минерални извори.

За втора поредна година Термалният аквапарк отвори врати за посетители. За кратко време успя да се превърне в любимо място за прекарване на ваканции за малки и големи.

  

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА