лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Луксозна Спа почивка в сърцето на родопско ждрело

Оферти спа хотел Персенк за почивка в Девин

Луксозна Спа почивка в сърцето на родопско ждрело

В южна България, сгушен сред величието на Родопа планина и само на 20 минути от родопското триградско ждрело, се намира китния град Девин. Това магично местенце все повече привлича човешкото любопитство и разкрива пред своите посетители очарованието на природата там.

Посещавайки Девин, Вие може да съчетаете луксозна спа почивка с разглеждането на едни от най – красивите места в България – Триградско и Буйновско ждрело, панорамната площадка Орлово око, пещера Дяволското гърло и Ягодинска пещера.

Ще може да се докоснете до легендите за Орфей – митичния певец, който е символ на доброто и е идеал за човечеството. Ще се потопите в родопските традиции, съхранени така добре през годините, ще опитате местни ястия, характерни за това райско местенце и ще усетите добротата на родопчани.

Вашата луксозна спа почивка може да бъде допълнена с много и най – различни забавления. За всички търсачи на приключения, ние от SPA хотел Персенк предлагаме организирани екскурзии, обиколни турове на вълнуващи нови места – родопското Триградско и Буйновско ждрело, фото лов, разходка с лодки и забавления за най – малките ни гости.

За любителите на изискания комфорт, SPA Хотел Персенк предлага на своите гости една наистина луксозна почивка. Ще се почувствате специални и ще искате да се връщате при нас още и още.

В нашия спа център Ви очаква лечебната беденска минерална вода.

В съчетание с ароматната ни сауна, парна баня и многото процедури, които предлагаме, ще се почувствате като преродени.
Можем да разказваме много, но Ви приканваме да дойдете и да се убедите сами в думите ни. За Вашата луксозна спа почивка се доверете на нас. Наша мисия е да Ви накараме да ни обикнете!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА