лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Какво представлява УЕЛНЕС?

Здравейте, скъпи приятели

Днес ще се постараем да разкрием какво означава чуждицата „УЕЛНЕС„, защо напоследък я срещаме все по-често и защо е от огромно значение за всеки да разбере смисъла и философията, която се крие зад нея. Думата УЕЛНЕС /WELLNESS/ произлиза от две английски думи – well-being (означаваща благополучие, благоденствие) и позната на всички ни – fitness  (добро здраве и добра физическа форма). Ако потърсите в Google-изображения думата wellness, на екрана Ви ще се появят снимки на здрави и усмихнати хора, релаксиращи в СПА центъра на някой нов и страхотен хотел, намиращ се на брега на океана или високо в планината. Всъщност, голяма част от нас възприемат УЕЛНЕС  именно по този начин.Но УЕЛНЕС не е само почивка. Всъщност, УЕЛНЕС е начин на живот – по-различен и проактивен!

УЕЛНЕС е философски поглед, който твърди, че естественото състояние в което се намира организма ни е ЗДРАВЕТО, а не болестта. УЕЛНЕС има за цел да поддържа здравото тяло и дух в постоянна добра форма. УЕЛНЕС намалява ефекта на стареенето. Все повече хора по целия свят ДОБРОВОЛНО избират да ползват най-различни продукти или услуги от сферата на УЕЛНЕС. Синоним на УЕЛНЕС е профилактиката. Чрез нея избягваме в максимална степен болестите и последващата консумация на лекарства. И в този ред на мисли, заповядайте в СПА Хотел Персенк*****, за да усетите истинският смисъл на думата Wellness.

За любителите на изискания комфорт, SPA Хотел Персенк предлага на своите гости една наистина луксозна и пълноценна почивка. Заповядайте в SPA центъра ни, където стресът и напрежението ще изчезнат, а Вие ще се пренесете в света на спокойствието и тишината. Възстановете силите си и се почувствайте преродени!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА