лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Спа Хотел Персенк подкрепя еко кампанията “Мисия Зелено Бъдеще”

Мисия Зелено Бъдеще - фотоизложба в Пловдив

Спа Хотел Персенк се присъединява към инициативата “Мисия Зелено Бъдеще”. Ежегодната кампания на вестник “Марица” и “Хермес медиа” има за своя задача повишаване осведомеността и насърчаване отговорното отношение на гражданите към околната среда. Инициативата цели да покаже как малките стъпки могат да доведат до големи промени и как всички заедно може да създадем по-чист и зелен свят за себе си и нашите деца.

Кампанията стартира през месец май и протича в следните етапи:

  • Мисия „Нов живот за прочетената книга“ – Добре запазени книги ще бъдат събрани и дарени на нуждаещо се читалище. По този начин ще се даде втори живот на вече прочетени издания, а те ще зарадват местната четяща публика.

  • Фотоизложба в Цар Симеоновата градина в Пловдив – Тя ще бъде позиционирана на входа на Градската градина от 20 май до 30 юни 2024. Ако сте от Пловдив или пък планирате почивка в града под тепетата, може да се отбиете и да разгледате снимките в този период.

  • Мисия “Да почистим заедно парка” – Пловдивчани ще се обединят и ще покажат, че за бъде чист светът, в който живеем, е важно не само да почистваме, а и да мислим какво оставяме след себе си.

  • “Освежи сивата пейка” – В рамките на кампанията ще бъдат ремонтирани и освежени пейки в някои от градските паркове и зелените кътове за отдих.

  • Списание “Марица Еко” – Специалното издание ще разкаже подробно за инициативата и добрите практики, които всички ние може да прилагаме ежедневно.
Фотоизложба в Цар Симеоновата градина по случай Мисия Зелено Бъдеще

За Спа Хотел Персенк

Спа Хотел Персенк е разположен в Девин, в живописната Родопа планина. Ежедневно се радваме на уникални гледки и чист въздух. Знаем обаче, че за да не спираме да се наслаждаваме на това спокойствие, трябва да бъдем отговорни към околната среда. Затова и с радост се включваме в тазгодишната инициатива на вестник “Марица” и “Хермес медиа”, насърчаваща създаването на по-чист и зелен свят за всички нас.

спа почивка в Девин - спа хотел Персенк
ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА