лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Родопите – частица от рая

Родопа планина

Трети март наближава. Тази знакова дата ни вдъхнови да помислим не само за събитията през 1878, а и за нещата, с които се гордеем днес като българи. Кирилицата, историята, постиженията в спорта – ако се замислим внимателно, ще установим, че имаме немалко поводи за радост. Ако трябва да посочим само един обаче, то това ще е природата. Природата е била безкрайно щедра към България. Море с хубави плажове, уникални планини, величествени гори, тайнствени пещери, буйни водопади – страната ни е дом на неизброимо много природни съкровища.

На територията на България е разположена и Родопа планина – планина, пропита с мистика, история, дивна хубост. Несъмнено сте чували за родопското гостоприемство, но посещавали ли сте района? Били ли сте в Широка лъка? Качвали ли сте се на кулата Снежанка? Посещавали ли сте Ягодинската пещера? Познатата ли ви е екопътека Струилица-Калето-Лъката? Ако искате да опознаете отблизо красота на района, то запазете своята почивка в спа хотел в Родопите като Персенк, Девин.

диви цветя - природата в Родопите

Елате в Родопите. Тук е прекрасно.

Брук Хемптън казва, че “животът е по-хубав, когато му добавите планински въздух, огън и малко тишина и спокойствие”. Заповядайте при нас да усетите историята, красотата, традициите, гостоприемството на Родопите.

Разходете се из забравените малки селца, където времето сякаш е спряло, а местните приветстват всеки непознат с усмивка. Тръгнете по горските пътеки – ще срещнете по пътя си диворастящи цветя и спокойствие. Изкачете се на величествените върхове, за да преодолеете тях, но и себе си. Посетете красиви панорамни площадки, за да се насладите на уникални гледки. Отбийте се до прочути пещери, за да научите повече за застрашени и защитени животински видове. Опитайте местните специалитети. Не си тръгвайте, без да сте пробвали пататник или клин. Научете легендите за Орфей. Разберете повече за района. Оставете на Родопа планина да ви омагьоса.

Уверяваме ви, ще се влюбите в Родопите. В аромата и красотата на горските цветя, в песента на птичките и шума на реките. Във вълшебните гледки. В тишината и спокойствието, което планината носи. Насладата от почивката тук трудно се пресъздава с думи. Родопа планина е история, емоция, величие. Тя е място, което трябва да бъде усетено. Тя е повече от късче земя – истинска частица от рая.

Почивка в спа хотел в Родопите

Почивката в хотел със спа център в Родопите е идеалното решение за всички, търсещи баланс между релакс и възможности за активен отдих сред природата. Спа Хотел Персенк е правилната дестинация за вас, ако мечтаете да избягате от градската шумотевица и искате да се насладите на спокойствие и красота. Стегнете багажа и се отправете към Девин. Нека заедно да изживеем тази чудна магия с име Родопи.

Със специалния пакет, който изготвихме по случай 3-ти март, ще имате възможност да споделите с любими хора дълъг уикенд на блажена наслада. А ето и какво сме подготвили за вас:

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА