лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Cемейната почивка през лятото

Може би все още се колебаете къде да прекарате семейната си почивка през лятото и кое да е следващата незабравима спирка за Вашата ваканция? Погледнете при нас! СПА Хотел Персенк 5* – град Девин е мястото, което ще превърне семейното Ви пътешествие в истинско удоволствие, защото мисията ни е да даряваме красота и усмивки!

СПА Хотел Персенк 5* се намира в Западни Родопи, в китния и живописен град Девин. Накъдето и да погледнете – море от зеленина, планинска шир и синьо небе. Покоряваща, тайнствена и красива – такава е Родопа планина. Разходете се по тайнствените й пътеки, докоснете се до чудната природа и история на този регион и запазете спомените от това местенце завинаги в сърцето си.

СПА Хотел Персенк 5* ще бъде Ваш верен приятел в планинското Ви приключение и ще подари на Вас и семейството Ви незабравими моменти и много топлина.

Семейна ваканция на планина в Спа Хотел » Спа Хотел ПерсенкКрасиви стаи, уютни ресторанти с богата и вкусна кухня, модерен спа център с минерална вода и приятелско отношение – това са малка част от нещата, които ще откриете в хотел Персенк. Бъдете наши гости и почувствайте колко сте специални за нас! Ние влагаме любов във всичко, което правим и знаем, че ще станем приятели.

Просто ни се доверете!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА