лого на добър спа хотел Персенк

Ресторант Модър

Ресторант – градина Модър

Ресторант-градина Модър е място с невероятна обстановка, интересен и модерен дизайн, разнообразни кулинарни изкушения, усмихнат и любезен персонал. Намира се в Термален Аквапарк в Парк Хотел Модър в гр. Девин и дава заявка пред своите бъдещи гости, че ще се превърне в тяхно любимо място за приятелски вечери, семейни тържества и детски партита.

Ресторант-градина Модър е съчетание от интересни интериорни решения, предлагащ на посетителите си българска кухня, в частност традиционна родопска, средиземноморска и европейска кухня. Интересното тук са беседките в градината, в които клиентите сами могат да приготвят на специалните грилове ароматна скара, месо и зеленчуци от свежата витрина с продукти и да се повеселят в приятелска компания. За да добие храната съвършен и завършен вид, гостите на Модър могат да избират от богатата винена колекция на ресторанта, защото вкусното ястие, съчетано с чаша ароматно вино, е истински празник за сетивата.

ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ

За най-малките посетители е на разположение детският кът на заведението, където професионални аниматори ще забавляват усмихнатите палавници, а веселието е гарантирано.

ЗА МАМА И ТАТИ

За мамите и татковците, които желаят да се наслаждават на съвършената гледка на Родопите, ресторант-градина Модър предлага места за настаняване в красивата градина и беседки, а дечицата ще могат да лудуват на външния детски кът, изпъстрен с различни забавления. Заведението е със 170 места в салона, а с градината, местата са 270.

ОРГАНИЗИРАНе на СЪБИТИЯ

Ресторант-градина Модър е страхотна възможност за провеждане на семейни тържества, фирмени мероприятия, сватби и детски рождени дни. Обърнете се към любезния персонал на ресторанта за всички ваши въпроси или направете вашата резервация онлайн. Заповядайте в родопското бижу ресторант-градина Модър и попълнете колекцията си от щастливи моменти.

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА