лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Цвят, тишина, спокойствие… Родопи!

Магията на това приказно място е във всяко стръкче трева, във всеки полъх на вятъра, в шумоленето на гората.

Обзема те чувство на свобода, иска ти се да вървиш по оная тясна пътека и да късаш дъхави билки. Там си и не ти се тръгва на обратно!

СПА хотел Персенк е точно тук! В сърцето на Родопите – планината с душа, в най-красивото и омайно кътче на родината, в Девин. Освен на уютната почивка и блажения релакс, ще можете да се насладите на дълги разходки, вкусна храна и много природни забележителности. В близост са Ягодинската пещера, панорамна площадка „Орлово око„, великолепна екопътека и страховитата пещера „Дяволското гърло“. Попълнете албума си със снимки с избрани моменти от тези значими национални богатства.

Елате ни на гости и ние ще разкрием пред Вас тайните на перфектната ваканция! За да бъде почивката Ви в планината съвършена, предлагаме да се възползвате от услугите на модерния спа център на СПА хотел Персенк. В него ще откриете разнообразна палитра от релаксиращи, арома и възстановяващи процедури. Поглезете се с висококачествена френска козметика и се пренесете в света на луксозните аромати. Усетете оздравителната сила на прочутата беденска минерална вода. Отпуснете се в топлото джакузи, поплувайте в минералния басейн или релаксирайте пълноценно в нашите сауни и парна баня.

Вкусна вечеря Ви очаква в нашите стилни ресторанти. В тях ще опитате истински кулинарни шедьоври и ще може да избирате питие от богата колекция от ароматни енотечни вина.

Порадвайте се на първите есенни мигове в компанията на чаша чай и интересна книга в английския двор на СПА хотел Персенк и посрещнете най-цветния сезон от годината в топлата прегръдка на Родопите. Все едно си у дома, нали?

Разгледайте нашите предложения! За всеки има по нещо.

Подготвихме за Вас специални промоционални оферти, които ще намерите тук.

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА