лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Хоум офис в планината

Иска ли Ви се да се откъснете от офиса и да сте на място, където работата ще бъде истинско удоволствие?
Вече имате тази възможност като планирате своята работна седмица в планината. СПА хотел Персенк, намиращ се в родопското китно градче Девин, Ви очаква, за да Ви покаже как може да работите и почивате едновременно.

Представяме Ви пакет Хоум офис и СПА – новото предизвикатество на СПА хотел Персенк!
Независимо колко сте анажирани, ние ще предоставим тихо и спокойно място, където да провеждате своите онлайн срещи и разговори. На разположение ще бъде и високоскоростен интернет, флипчарт, принтер, скенер и мултимедия при необходимост. Ще предоставим възможност за получаване на лична поща на място в хотела.

Наред с всичко това сме помислили и за свободното Ви време. На разположение е нашият модерен СПА център, където ще може да релаксирате след работния ден. Минерален басейн, джакузи, сауни, парна баня и фитнес са нещата, които ще Ви накарат да се откъснете от служебните ангажименти и да се отдадете на заслужена почивка.
За вечеря Ви очакват нашите модерни ресторанти, където ще може да опитате родопска, национална и интернационална кухня, съчетана с чаша ароматно енотечно вино.

Стаите на СПА хотел Персенк са изключително комфортни и модерни, за да си починете и да се заредите със свежи сили за новия работен ден.
Природата на Родопите Ви очаква – открийте новото нормално и пренесете офиса си в планината!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА