лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Хотели с минерална вода в Родопите

Всеки един от нас ежедневно купува пластмасовите бутилки с минерална вода в магазина, но дали се замисляме каква сила притежава тя? Водата е сила, водата е чистота и ни зарежда с енергия, символ е на здраве и дълголетие. А какво ще кажете да съчетаете приятна и релаксираща почивка в Родопите с лековитата мощ на минералната вода?

СПА Хотел Персенк е водещ сред хотелите, предлагащи на своите гости спа център с минерална вода. Независимо дали с цел лечение или просто почивка, водата оказва благотворно влияние върху организма и кара човек да се чувства прероден.

Беденската минерална вода, известна с положително въздействие върху широк спектър от заболявания, и почивката при нас, става все по–предпочитана и търсена.

Подарете си петзвездна ваканция като я съчетаете с ароматен масаж или романтична вана за двама. Освободете мислите си и почувствайте оздравителната способност на водата. Ще се заредите със сили и ще Ви се иска да се впуснете в приключенията, които са подготвили за Вас Родопите. Нашата вода е онова нещо, което ни прави различни и уникални и кара ни да сме горди, че можем да го споделим с Вас!

Спокойствието на планината завладява, емоцията там е различна, има какво да се види и има на какво да ни научи. Чистота и безвремие, приятна прохлада и сладък припев на щурци. Чиста вода и кристален въздух! Родопите отвеждат човек на вълшебна разходка из своите дебри, показват му силата на природата, изпъстрена с приказни шарки и картини.

Осигурете си незабравимо преживяване и ни посетете!

Радвайте се на лятото и го изживейте пълноценно. Ще създадем прекрасни спомени – за Вас и за най – скъпите Ви хора. Ние знаем как да творим вълшебства – това е нашата визитна картичка!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА