лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Хладна утрин, ледена роса, мек пуловер!

Хладна утрин, ледена роса, мек пуловер! Есен е!

Тя е тук и носи със себе си мъничко тъга и носталгия по отминалото лято, но пък е красива. О, колко само е красива! 

В Родопите сега е една магия – цветна, сладка, прекрасна. Пелена от шарени листа се стеле навсякъде, пушек, едва доловим, се вижда от комините на къщите и леки тръпки се усещат по лицето от първия полъх на есенния вятър. Есента е време за разходки, за дълги разговори и целувка под чадъра.  Искате ли да преживеете една незабравима почивка в планината? Искате ли време, което е само Ваше? Време, в което да оставите всичко настрани и да се отдадете на онази ваканция в Родопите, за която отдавна мечтаете? Сега е Вашето време! 

Запознайте се с петзвездното бижу на град ДевинСПА хотел Персенк! Сгушен в сърцето на най – магичната планина, той Ви очаква, за да Ви пренесе в света на пълноценния релакс, спокойствието и топлината от семейното огнище. Хотелът е носител на редица престижни награди. Притежава луксозна и уютна база, както и модерен спа център с минерална вода. В него всеки ще открие огромно разнообразие от лечебни, релаксиращи и ароматни процедури и масажи.

СПА хотел Персенк може да предложи и все по-популярната халотерапия в солна стая, изработена по последни тенденции. Изключително подходяща е за профилактика за предстоящия есенно-зимен сезон. Усетете оздравителната сила на солта! Луксозно обзаведените стаи очакват своите гости за една качествена почивка, а ресторантите на Персенк пък ще предложат изключителни блюда в съчетание с приятна обстановка и приятелско обслужване. За любителите на хубавата музика на разположение е и нощен бар Downtown, където всеки гост ще може да послуша любимите си парчета в компанията на изискано питие. А защо да не се заформи и приятелски боулинг турнир? 

Бъдете сред първите, опитали това планинско есенно приключение! Поглезете себе си и любим човек с една незабравима спа почивка в планината. Порадвайте се на есенното слънце в Родопите, а ние ще се погрижим за останалото!

Разгледайте нашите предложения за почивка и резервирайте онова свое време още сега!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА