fbpx

Девин е онова кътче от Родопите, където ще намерите спокойствие, чист въздух и красота, която да радва душата Ви. Дълбоки зелени гори, чисто и синьо небе, кристални водопади и много история – такъв е девинският край. Ще откриете това нещо, което Ви кара да се чувствате щастливи и емоцията от това нещо дълго ще топли сърцето Ви. Вижте ни от високо, опознайте пътеките, по които е минавал Орфей, докоснете се до приказката, наречена Родопи. Тези земи са магия, страст, уютно домашно огнище и аромат на мурсалски чай – приканват, подмамват, завладяват и пленяват. Пленяват завинаги!

минерална вода в РодопитеПочивката в Родопите е пътуване назад във времето! Едновременно с модерните забавления, ще имате възможност да научите много за тукашните земи – ще чуете легендите за митичния певец Орфей и неговата любима Евридика. Ще се запознаете с всички изумителни и красиви забележителности тук – пещери, пътечки и дъхави поляни. Усмихнатите и добродушни родопчани с радост ще Ви разкажат интересни и вълнуващи истории, ще се почувствате като у дома си и сред приятели.

Ние от SPA Хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк Ви очакваме с нетърпение, за да може Вие, нашите гости да ни заредите с емоциите, събрани от преживяванията Ви по нашите земи! Това ни прави по-добри…

 

 

Call Now ButtonРезервирай сега

Времето

Девин, България
23°
тъмни облаци
humidity: 35%
wind: 1m/s E
H 18 • L 12
21°
Fri
21°
Sat
21°
Sun
20°
Mon
Weather from OpenWeatherMap

x