лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Тишина, тайнство, удивителни гледки и аромат на цветя

Девин е онова кътче от Родопите, където ще намерите спокойствие, чист въздух и красота, която да радва душата Ви. Дълбоки зелени гори, чисто и синьо небе, кристални водопади и много история – такъв е девинският край. Ще откриете това нещо, което Ви кара да се чувствате щастливи и емоцията от това нещо дълго ще топли сърцето Ви. Вижте ни от високо, опознайте пътеките, по които е минавал Орфей, докоснете се до приказката, наречена Родопи. Тези земи са магия, страст, уютно домашно огнище и аромат на мурсалски чай – приканват, подмамват, завладяват и пленяват. Пленяват завинаги!

минерална вода в РодопитеПочивката в Родопите е пътуване назад във времето! Едновременно с модерните забавления, ще имате възможност да научите много за тукашните земи – ще чуете легендите за митичния певец Орфей и неговата любима Евридика. Ще се запознаете с всички изумителни и красиви забележителности тук – пещери, пътечки и дъхави поляни. Усмихнатите и добродушни родопчани с радост ще Ви разкажат интересни и вълнуващи истории, ще се почувствате като у дома си и сред приятели.

Ние от SPA Хотел Персенк и Термален Аквапарк Парк Хотел Модър Ви очакваме с нетърпение, за да може Вие, нашите гости да ни заредите с емоциите, събрани от преживяванията Ви по нашите земи! Това ни прави по-добри…

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА