лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Спечелете уикенд за двама в SPA хотел Персенк*****

Есента е сезонът, в който трябва да подготвим тялото си за зимата, да го заредим и подсилим! Какъв по-добър начин за това от зареждаща SPA почивка в сърцето на Родопите, с лековита минерална вода? И всичко това в петзвездния лукс на SPA хотел Персенк*****.

Отговорете на въпроса ,,Коя е чудотворната билка, която укрепва имунната система, освобождава организма от токсини, характерна е за Родопите и се използва в SPA процедурите на хотела?‘‘. Напишете отговора, като коментар под поста на играта и ни кажете кой е човекът, с когото бихте споделили това страхотно изживяване!

С нетърпение ще очакваме вашите отговори до 25 октомври 2021 г., след което ще изтеглим големия победител!

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА FACEBOOK ИГРА “Коя е чудотворната билка?

І. Общи условия:

  1. Настоящите общи условия за участие (правилата) уреждат реда и условията за провеждане и участие в играта “Коя е чудотворната билка?”.
  2. Организатор на “Коя е чудотворната билка?” и администратор на личните данни, които се предоставят от участниците в хода на играта е „СПА хотел Персенк“.
  3. Организаторът си запазва правото да допълва и променя официалните правила, като промените влизат в сила от момента на тяхното публикуване на Facebook страницата.

II. Територия и период на провеждане на ИГРАТА.

  1. Играта се провежда от 04.10.2021 г. до 25.10.2021 г. включително („Период на провеждане”).
  2. “Коя е чудотворната билка?” се организира и провежда на български език само за територията на Република България.
  3. Информация за печелившите участници ще се публикува на страницата не по-късно от 26.10.2021 г.

III. Право на участие.

  1. Право на участие в “Коя е чудотворната билка?” има всяко физическо лице.
  2. Не се допуска участие от фалшиви профили и участие посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба.
  3. Не се допуска участието на служители от „СПА хотел Персенк“.

Организаторът публикува на своята Facebook страница условията за участие в играта, наградата/наградите към нея, периода на участие и датата на теглене на победителя/победителите. Всеки, който желае да участва в играта, трябва да напише под поста на играта във Facebook коментар с отговор на въпроса ,, Коя е чудотворната билка, която укрепва имунната система, освобождава организма от токсини, характерна е за Родопите и се използва в SPA процедурите на хотела?‘‘ Освен това, всеки участник трябва да сподели и кой е човекът, с когото би споделил това страхотно изживяване.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез администратор публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата. Администраторът от страна на организатора има правото да сваля от Facebook страницата всеки коментар, отговор, изображение и др., който по негово усмотрение нарушава горните изисквания и уронва авторитета и достойноството на организатора или някой от останалите участници в играта.

IV. Награда. Теглене и получаване на наградата

  1. Един победител ще спечели уикенд за двама в 5-звездния SPA хотел Персенк в град Девин. Уикендът ще включва две нощувки за двама, закуски, вечери и достъп до SPA центъра на хотела.
  2. Не се допуска размяна на наградата срещу парична сума или друг вид предметна награда.
  3. Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички участници.
  4. Спечелилите участници се обявяват на Facebook страницата, в срок определен от организатора или най-късно един ден след изтичане на периода упоменат в условието на играта.
  5. За да получат наградите, спечелилилите участници следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свържат с организатора на ““Коя е чудотворната билка?” като изпратят лично съобщение на Facebook страницата.

Ако организаторът не получи от уведомения участник лично съобщение, както и ако печелившият участник откаже да получи наградата или в случай, че има нарушаване на настоящите правила от страна на избрания за печеливш участник, той губи правото да получи наградата си.

  1. Наградата се предоставя от „СПА хотел Персенк“.
  2. Участникът губи правото си да получи награда в следните случаи:
    – ако данните от документа за самоличност не съвпадат с данните, посочени от спечелилия участник;
    – ако не се свърже с нас в срок до 5 дни от датата, на която е бил уведомен, че е печеливш;
  3. В случай на невъзможност от страна на организатора да предостави, която и да е от наградите по причини, за които той не отговаря, организаторът си запазва правото да награди печелившия/те участник/ци с друг вид награда.

V. Отговорност

  1. Организаторът не носи отговорност за евентуална временна недостъпност до Facebook страницата, невъзможност за публикуване на съдържание на същата страница, както и за всякакви други технически проблеми във връзка с играта. Всякакви подобни и други проблеми ще бъдат отстранявани във възможно най-кратки срокове.
  2. Организаторът не е отговорен за ситуации, в които не е възможно за някои желаещи да участват в играта, когато тази невъзможност е извън контрола на организатора. Тези обстоятелства могат да се дължат на грешни или непълни данни, информация, пренесена с прекъсвания, закъснения или повредена по някакъв начин, дължаща се на действия на ползвателите на Facebook страницата. Също така използваният от тях функционален софтуер, приложения или други технически средства по време на играта. Тези обстоятелства могат да се дължат също на технически проблеми, които могат да попречат на функционирането на уеб връзката и/или на софтуера, уеб доставчика, причинени от технически проблеми и/или голям трафик на мрежата или страницата, или и двете.
  3. Забранени са действия, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите официални правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при определяне на победителя, организаторът си запазва правото да дисквалифицира съответния участник и да го лиши от правото да получи спечелена в резултат на такива действия награда.
  4. Организаторът на играта не е длъжен да води кореспонденция с участниците, които не са спечелили награда.

VI. Изменение и допълнение на официалните правила на играта

Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите официални правила в хода на играта. Евентуалните изменения и допълнения ще се извършват единствено в писмена форма и ще влизат в сила от датата, посочена в тях, но не по-рано от публикуването им на Facebook страницата.

VII. Предсрочно прекратяване на играта

Организаторът има неотменимото право да прекрати играта по всяко време, като обяви това във Facebook страницата.

VIII. Други

  1. С включването си в играта, всеки участник се счита за уведомен и запознат с настоящите официални правила и съгласен с условията.
  2. С включването си в играта, всеки участник приема личните му данни, както и профилната му снимка, да бъдат публикувани на Facebook страницата. Участниците могат да се свържат с организатора, чрез лично съобщение във Facebook страницата. Игрите обявени от организатора не се спонсорират, възлагат или осъществяват по какъвто и да е било начин от Facebook и не следва да се свързват с Facebook. С включването си в игрите участниците предоставят информация на организатора, а не на Facebook.
ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА