лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Спа Хотел Персенк топ дестинация за Вашата почивка в град Девин

Спа Хотел Персенк топ дестинация за Вашата почивка в град Девин

Планирахте ли вече лятната си ваканция? Искате ли тя да е перфектна и да остави у Вас незабравими емоции? Тогава Ви съветваме да ни сложите на първо място в списъка си с места за почивка.

Елегантност, стил и уют – това предлага SPA Хотел Персенк на своите гости. Всичко това е съчетано с божествената красота на Родопите и магичните разкази за Орфей.

SPA Хотел Персенк се намира в централната част на град Девин, награждаван неведнъж с престижни отличия, Персенк е красив диамант в сърцето на най – красивата част от страната. Тези награди мотивират екипа ни да предлага на своите гости обслужване на високо ниво, така че всеки да се почувства специален. SPA Хотел ПЕРСЕНК разполага със стаи и апартаменти с великолепна гледка към града, планинските склонове или градината на хотела. Помещенията са елегантно обзаведени и предлагат уют, комфорт и простор.

Главният ни готвач ще Ви предложи възможност за богат избор от кулинарни изкушения от българската и европейска кухня, както и подбрани местни специалитети, които ще наситят сетивата Ви с аромат, визия и вкус. Ресторантите Da’Vinia и ENIGMA, съчетаващи изящество и стил, разполагат с богат асортимент от вина, а терасата открива неповторима гледка към града и величествената планина!

Перфектно съчетание на лукс и качествено обслужване в една уютна атмосфера. Ценителите на виното със сигурност ще намерят своето райско кътче в нашата енотека “МАЛКАТА ЗВЕЗДА” – уютна малка зала, в която гостите могат да дегустират редки енотечни вина край красивата орехова маса или пред запалената камина с пура в ръка.

За чаша ароматно кафе, богат на витамини фреш или просто аперитив преди вечеря, ще Ви предразположат приятната и уютна обстановка на Лоби бара и на панорамната Кафе-сладкарница. За да бъдем сигурни, че няма да скучаете, или в случай че Ви е нужно повече забавление, отколкото почивка, предлагаме Ви да посетите нощния бар DOWNTOWN на SPA Hotel PERSENK. Подходящите светлини и модерният интериор, съчетани с музиката ще Ви накарат да останете будни до сутринта.

Заповядайте в SPA Хотел ПЕРСЕНК, където стресът и напрежението от ежедневието ще изчезнат и оставете SPA чувството да Ви завладее! Почувствайте радостта от възраждането на Вашето тяло с нашите сауна, солариум, турска баня, парна баня, фитнес, зона релакс, джакузи, плувен и детски басейн с минерална. Насладете се на неповторимите класически и антицелулитни масажи, масажи с мед, шоколад, бамбукови пръчки или вулканични камъни. Освободете се от лошото настроение с подходяща терапия за Вашето тяло – ароматерапия, хидротерапия, винена терапия и др. SPA центърът предлага още и разнообразие от козметични процедури за лице и тяло с висококачествена френска козметика.

Във всичко казано дотук може да се убедите и сами като ни посетите. Ще направим престоя Ви при нас такъв, че да разказвате с ентусиазъм за нас на своите приятели и ще искате да се върнете със сигурност!

SPA Хотел Персенк Ви очаква – топ дестинация за Вашата почивка в град Девин!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА