лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Спа Хотел Персенк – Резервирайте сега Вашата почивка в град Девин

Лятото ли?  Няма време за губене, трябва ни лятната ваканция! Та нали спомените за горещите нощи, наситени с незабравими спомени ще ни топлят след като си заминат и последните слънчеви дни.

За да сте сигурни, че нищо няма да се обърка в последния момент, резервирайте още сега Вашата почивка в СПА Хотел Персенк – град Девин.

За малки и големи, СПА Хотел Персенк предлага различни забавления, които да се впишат страхотно в представите Ви за идеалната ваканция. Още с отварянето на очи сутрин, Вие ще имате възможност да изпиете кафето си в компанията на великолепната гледка, която ще се разкрие пред Вас от нашето кафе – сладкарница Панорама. Подкрепете се с вкусната и разнообразна закуска, специално приготвена за Вас от нашия майстор – готвач и започнете с приключенията.

Искаме да Ви покажем много неща – възползвайте се от нашите екскурзии до Триград и Ягодина, разгледайте невероятните пещери Ягодинска и Дяволското гърло и научете легендите, свързани с тези магични места. Нека величествените Родопи бъдат в краката Ви – качете се на панорамната площадка Орлово око и се чувствайте така, сякаш летите с птиците. Покарайте с децата си колело или покачете адреналина като се повозите на АТВ, което с радост ще Ви предоставим от хотела.

За една наистина пълноценна отмора, на разположение на гостите на хотела, е страхотния спа център, където напълно ще забравите за стреса и напрежението. Възползвайте се от многото и най – различни процедури, които предлагаме. Колегите с радост ще Ви консултират и заедно ще изберете най – подходящото за Вас.

Вечерята при нас ще се превърне в истински празник за сетивата! Изберете сред разнообразните ни ястия това, за което душата Ви копнее. Съчетайте храната с чаша ароматно вино, послушайте звуците на рояла в ресторант Енигма и се пренесете в атмосферата на позабравения аристократизъм от миналото.

Позабавлявайте се с хубавата музика в нощен бар Downtown в компанията на семейство и приятели, поиграйте боулинг. Нощта е пред Вас!

Вечер, преди да си легнете, отворете широко прозореца – вдъхнете аромата на планина и се почувствайте преродени! СПА Хотел Персенк се намира в онази шепа земя, където душата запява от блаженство и мислите са чисти и спокойни!

Нали Ви казахме – всичко си заслужаваше!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА