лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Снежно и бяло начало на годината

За Вашето снежно и бяло начало на годината, ние от екипа на SPA Хотел Персенк отново сме се погрижили да Ви предоставим страхотни предложения, които ще Ви отведат директно на ски пистата. Превърнете своята зимна ски ваканция в наистина вълнуващо преживяване като съчетаете емоциите от любимия зимен спорт със завладяващо spa приключение.

SPA Хотел Персенк се намира в тази част на Родопите, даваща на всеки по нещо. Скиорите, само за кратко време ще могат да се озоват на пистата, за да се отдадат на снежни забавления, а всички любители на спокойствието и тишината ще могат да релаксират в луксозния спа център на хотела. Процедурите с благоуханни масла, отмора в сауната или блажената топлина на джакузито са само малка част от удоволствията, които предлагаме. Лековитата беденска минерална вода ще направи така, че да се почувствате заредени с нови сили и отпочинали пълноценно.

Нищо не може да бъде така отпускащо в края на изпъстрения с преживявания ден, както вечеря в изисканите ресторанти на Персенк! Опитайте истински кулинарни творения в компанията на чаша дъхаво вино и нежните звуци на роял.

За ценителите на хубавата музика на разположение е и нощен бар Downtown, където вечерта може да получи своето заслужено продължение. Боулинг пистите в бара примамливо Ви подканят да премерите сили в приятелска игра, а богатата колекция от напитки и коктейли ще предложи за всеки вкус по нещо любимо.

Красиво обзаведените ни стаи предлагат домашен комфорт и гаранция за истинска почивка, а детският кът на хотела е шареното царство на игрите и усмивките.

Побързайте да резервирате своята снежна и нежна ски ваканция в обятията на Родопа планина и се доверете на професионалистите!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА