лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Ски и Спа оферти за почивка в Родопите

Само човек, видял Родопите с очите си, ще разбере какво вълшебство цари през зимата в побелялата планинска шир! Кристален въздух, борови гори, до където погледа стига, и снежна дантела, накацала по върховете, дърветата и малките къщички, сгушени в тази разкош.
Родопите ще Ви предложат една незабравима и вълнуваща почивка в планината. SPA Хотел Персенк е точно там, в онова късче земя, където ще можете да се насладите на уникална природа, лечебна минерална вода, да покарате ски. SPA Хотел Персенк Ви очаква със своя комфорт и изисканост, отлична кухня и невероятен спа център. Изживейте различни и непознати емоции и опознайте тази най–красива част от страната ни. На Ваше разположение е нашият безплатен шатъл за гости на хотела, с който ще Ви отведем до ски пистите в Пампорово и Стойките. Съчетайте любимия си спорт със страхотна спа ваканция. Опитайте от вълшебните ни и възстановяващи духа и тялото процедури, докоснете се до лечебната сила на беденската минерална вода.

В нашите ресторанти ще вкусите истински кулинарни изкушения и ще може да опитате от ароматните ни вина, печелили престижни награди. За да завършите вечерта наистина подобаващо, Ви очаква нощен бар Downtown, където ще откриете любимото си питие и в приятна компания ще може да послушате модерна музика. Не забравяйте да поиграете и боулинг с приятели, а защо не и да се докажете като непобедими в билярда.

За децата предлагаме забавления в пъстрият ни детски кът, където ще могат да рисуват, да оцветяват интересни фигурки и да лудеят на воля в басейна с цветни топки.
Такъв е SPA Хотел Персенк – петзвездно бижу в сърцето на Рая. Оставете се магията на Родопите да Ви завладейте и попълнете колекцията си от скъпи моменти.

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА