лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Семейна лятна ваканция в сърцето на Родопите

Семейна лятна ваканция в сърцето на Родопите

Искате ли още с отварянето на очи сутрин да усещате прилив на сили и положителни емоции? Искате ли да попаднете на място, където децата Ви ще бъдат на чист въздух? Е тогава няма съмнение – предлагаме Ви семейна лятна ваканция в сърцето на Родопите.  Ние се намираме точно на такова място, там, където сладкия аромат на цветята ще е Ваш спътник през целия ден, там, където е най – кристалния въздух и там, където природата кара човек да се чувства ей толкова малък. Красиво е, пъстро е и слънцето тук грее по – ярко.  Природата омайва, извиква емоции у човек, несравними с нищо друго.Спокойно е, вълнуващо е и въздухът на Родопа опиянява.

СПА Хотел Персенк се издига величествено в град Девин, символ на комфорт, спокойствие и романтика. За всеки сме подготвили по нещо и в наше лице ще намерите приятели за цял живот. Ще бъдем до Вас в приключенията, които предлагат Западни Родопи като ще спомогнем да се сбъднат и най – смелите Ви мечти за Вашата ваканция. Та нали лятото е онова време от годината, което чакаме с нетърпение и копнеем поне за малко да се откъснем от навиците, които сме си създали в забързаното ни ежедневие?!

СПА Хотел Персенк разполага с всичко необходимо почивката Ви да се превърне в незабравимо преживяване и дълго след това с усмивка да разглеждате снимките от него.  Девин е на място, където всеки човек ще открие онова занимание, което го кара да се чувства щастлив – разходка сред уникалната ни природа, опознаване на древните пещери в региона, екстремни изживявания като скално катерене, изкачване до панорамната площадка Орлово око, каране на АТВ.  За гостите ни, любители на пълноценния релакс, предлагаме нашия СПА център, където умората и напрежението си отиват и отстъпвят място на качествената почивка, положителните мисли и щастието от това, че живеем. За малките ни приятели на разположение е детския кът на хотела, където игрите и забавленията нямат край.

Ние сме тук, в най – красивата част от България и Ви каним да се запознаем!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА