лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Семейна ваканция на планина в Спа Хотел

Семейна ваканция на планина в Спа Хотел

Все по – често хората от големите градове, свикнали със забързаното и напрегнато ежедневие, търсят спокойствието на планината и все по – внимателно планират своята семейна ваканция. Следейки стряскащите статистики за степеннта на замърсяване на въздуха в големите населени места, много млади семейства с деца искат да избягат поне за малко и да се потопят в магията на планинското очарование. А защо това да не е съчетано с релакс в хубав спа хотел?

Чистият въздух, омайните местенца, намиращи се в близост до Девин в съчетание с модерен спа хотел, са сред най – предпочитаните алтернативи за семейна ваканция.

СПА Хотел Персенк е петзвздно бижу, намиращ се в град Девин. Той е символ на лукс, уют и перфектно обслужване. Същевременно с това, там бихте могли да се докоснете до българските традиции, характерни за този край на България и да затаите дъх под звуците на родопската гайда. От хотела се разкрива съвършена гледка към Родопите, най – величествената планина в България.

За Вашата перфектна семейна ваканция, СПА Хотел Персенк съчетава луксозна модерна база и интересни занимания сред природата. Ще можете да посетите атрактивни места, да подишате кристалния планински въздух и да подарите на своите деца незабравимо приключение.

Веднъж попаднали в Родопите, ще Ви се иска да опознаете всяко тяхно кътче, да обходите всяка пътечка и да сте частица от съвършената природа там.

И все пак ако Ви долипсва комфорта и удобството на съвременния начин на живот, Вашия спа хотел Ви очаква! Поплувайте в басейна, нека мислите Ви отпочинат в ароматната сауна. Направете вечерта си прекрасна в някой от нашите ресторанти като опитате вкусна родопска кухня или ястия, подбрани специално по Ваш вкус.

Нощта е пред Вас – бар Downtown Ви очаква! Повеселете се в модерната му обстановка или поиграйте боулинг. Оставаме на Вас да начертаете плана си за предстоящата гореща нощ!

Това е той, бижуто на Родопите – SPA Хотел Персенк, Вашия верен съюзник в незабравимите Ви приключения!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА