лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Семейната почивка в планината за децата

Семейната почивка в планината за децата

Къде да заведем децата си през почивката? Този въпрос винаги изниква в съзнанието на човек, планирайки семейната ваканция. Ние от екипа на SPA Хотел Персенк знаем отговора! Тайнствени, красиви и омайни – това са Западни Родопи и ние Ви приканваме да ги опознаете с нас!

SPA Хотел Персенк се намира в град Девин – град, озовал се в тази приказна част от България, където мислите са по чисти, душата е по – спокойна и небето е по – синьо. Избирайки нас, Вие ще осигурите за себе си и семейството си незабравимо изживяване сред чист въздух, места, предлагащи много приключения в съчетание с уютната и комфортна обстановка на нашето 5 звездно бижу. Разгледайте пещерите в региона, насладете се на спокойствието и тишината на гората, направете си пикник с децата. Всичко това е като сбъдната мечта, нали?!

Всеки сезон в Родопите притежава своя чар и уникалност и семейната Ви почивка в планината всеки път ще е различна и незабравима. В момента есента е разпръснала боичките си върху това райско място и погледът се пълни с емоция и красота. Ей къде е и зимата – ще постели бялата си дантела върху планинските върхове, ще покрие къщите и дърветата и всичко ще е чисто, бяло, нежно.

Напролет всичко се събужда за новото начало и всичко е зелено, бяло, розово. През лятото Родопите Ви подаряват дълги и слънчеви разходки, разкриват пред Вас свои скрити места и съкровища и Ви карат да ги обикнете за цял живот.

Убедихме ли Ви къде да прекарате своята почивка?

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА