лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Свети Валентин / 14 февруари

Свети Валентин / 14 февруари

Наближава най-любовният и романтичен ден през годината – Свети Валентин! Дългоочакваният празник е чудесен повод да зарадвате своята половинка, да демонстрирате любовта си или да се вдъхновите да признаете чувствата си.

Празникът 14 февруари, посветен на Св. Валентин, започва да се чества през XIVв. Още тогава се формира традицията да се разменят ръчно написани любовни послания под формата на сърце. През XIX в. тези послания са заменени от модерните за времето си готови картички. Още тогава е изчислено, че по света се разменят годишно по около 1 млрд. любовни картички, като този феномен изостава по масовост само от коледните картички.

За да превърнете този специален ден в незабравим спомен, резервирайте още сега пакет ,,Свети Валентин‘‘ и заповядайте в СПА Хотел Персенк. Ще бъдете посрещнати с welcome drink, а в стаята си ще откриете бутилка вино, като комплимент от хотела. На 14 февруари ще може да се насладите освен на любовта си и на страхотна празнична  вечеря с DJ и програма в ресторант DA’VINIA. Подарете си една незабравима 5-звездна SPA почивка, защото го заслужавате!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА