лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Рок и красота в SPA хотел Персенк 5*

С изискано парти, гала вечеря и много музика беше дадено началото на тазгодишният конкурс за красота Мис Персенк 2019 в SPA хотел Персенк – град Девин. Събитието се проведе отново с професионалната подкрепа на модна агенция Visages. В китното родопско градче се събраха гости и приятели, известни личности и представители на бизнеса в България, които купонясваха до малките часове на сутринта. Сред популярните лица бяха забелязани Евгения Калканджиева – шеф на Visages, Ромина Тасевска – Мис България 2010, Елизабет Методиева – популярен светски журналист, както и миналогодишната носителка на наградата Мис Персенк – Габриела Чонина. Част от тях бяха и членове на журито и заедно с представители от SPA хотел Персенк и Термалния аквапарк в лицето на г-н Венцислав Чолаков и г-н Светослав Кокудев, избираха тазгодишните победителки. Момичетата, спечелили почетното жури с чар, красота и финес, получиха награди, предоставени от любезните домакини, както и от спонсори на мероприятието.

Наградата Мис Персенк получи Стела Гечева. Красавицата е на 19г. от град Пловдив. Първа подгласничка на победителката стана Мария Мъркова. Тя е на 21г. и е от Пазарджик, а за втора подгласничка бе определена Стефани Симова. Тя е на 18г. от Брезник. Наградата Мис Термален аквапарк получи хубавицата Стелияна Иванова. Новото лице на водния комплекс е на 18г. и също е от град Пловдив.

Водеща на блясквото фешън събитие беше красивата участничка от Гласът на България Емилия Валенти. Със своето деликатно присъствие и музикални изпълнения, тя радваше всички присъстващи, а голямата изненада на вечерта бяха момчетата от група Б.Т.Р., които нажежиха атмосферата със страхотните си и незабравими парчета.
На конкурса момичетата дефилираха с актуаални марки бански костюми, аксесоари и облекла – KWIAT, Iskra Art Gallery с дизайнер Искра Георгиева и роклите на Ради Лазарова от модна къща BLiNK. Тя е носител на наградата “Златна игла” в категория млад дизайнер за 2019г.

Елегантна гала вечеря беше дадена в ресторант – градина “Модър”, който е част от Термалния аквапарк. Гостите имаха възможност да се насладят на великолепни кулинарни изкушения, приготвени от главния готвач на Персенк, които се допълваха от ароматни и изтънчени енотечни вина на ВИ “Малката звезда”.
Купонът се пренесе в нощен бар Downtown в SPA хотел Персенк, където музиката и шампанското бяха в изобилие.
Преди началото на конкурса, момичетата на Visages, облечени с актуални за сезона бански костюми, направиха фотосесия в Термалния аквапарк. Модерният воден коплекс е бил домакин на редица светски събития. Отличава се със съвременна визия, басейни с минерална вода и много атракциони за своите посетители. Отлично допълнение в градината на ресторанта са уникалните беседки, в които всеки има възможността самостоятелно да приготви вкусно и ароматно барбекю от рзнообразни меса и да се наслади на божествената природа на Родопите. Аквапаркът разполага и с външен и вътрешен детски кът, както и много развлекателни съоръжения, където най – малките приятели на Персенк могат да се забавляват на воля.

SPA хотел Персенк и Термалният аквапарк са прекраснa възможност за една незабравима ваканция. Любезно обслужване, модерна и красива обстановка и омагьосваща природа са едни от нещата, които очакват гостите на Персенк.

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА