лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Родопи – къс от Рая

Родопи – къс от Рая, земя, колкото шепа на дете, събрала в себе си магична природа, вековна история и много човешка доброта. Земята на Орфей и неговите песни, земя на любовта!

Чували ли сте за нас?

SPA Хотел Персенк се е сгушил там, в Родопа! Планинско съкровище, което Ви очаква с нетърпение! Намираме се в град Девин, а съседи са ни най – величествените творения на нашата природа

– Триградското ждрело, Ягодинска пещера, пещера Дяволското гърло, Буйновско ждрело и още много други. Място с дъх на печен хляб и шарена сол, аромат на билков чай и вкус на бабини гозби. За всеки имаме по нещо! Вашата ваканция в планината ще е сред най – милите и незабравими спомени в семейния Ви албум и дълго ще си спомняте за нас. SPA хотел Персенк предлага на гостите си комфортна база, топъл spa център с минерална вода, както и много и ароматни, релаксиращи и оздравителни процедури.

 Уютни ресторанти, богата и разнообразна кухня и много топлина. Нощен бар Downtown очаква всички любители на модерната музика и изискани напитки. Там всички желаещи ще могат да поиграят и боулинг и билярд с веселата си компания. За малките ни гости предлагаме шарен и пъстър детски кът – приказен свят на игри и забавления. Не забравяйте да разгледате нашите неустоими предложения и направете своята резервация още сега!

Не губетевреме и запазете мечтаната семейна ваканция в прегръдката на планината!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА