лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Родопи – къс от Рая!

(Снимка – Пенчо Чуков –  https://penchochukov.com)

Ако има място в България, което непременно трябва да се посети, независимо от сезона, това са Родопите и забележителностите около град Девин. Това кътче земя е събрало в себе си дълбоки и тъмни гори, слънчеви поляни, върхове, докосващи небосклона, дъхави билки и много легенди.

Тук фолклорът е запазил своята красота и автентичност, а родопското гостоприемство е известно в цялата страна.
По тези земи ще откриете магията на Триградското ждрело и спиращите дъха гледки, ще се докоснете до мистичните пещери Дяволското гърло и Ягодинска, ще послушате най – нежната история, характерна за този край, а именно любовната приказка на Орфей и Евридика. Звукът на каба гайдата ще Ви остави безмълвни!
Очакват Ви традиционни ястия, които да опитате – няма по – вкусно от родопските клин и пататник, а ако сте почитатели на месцето, бихте могли да се насладите и на традиционно родопско чеверме.

Девинският край е признат за региона с най – дебел озонов слой в Европа според ЮНЕСКО. Тук въздухът е кристален – дишайте! Изведете децата си от мръсния голям град и ги доведете на място, където ще прекарате своята най – незабравима семейна почивка в планината сред божествена природа, чист въздух и в духа на българските традиции.
Петзвездният СПА хотел Персенк очаква своите гости, притихнал сред тази величествена красота и ще предложи на всеки комфорт, лукс, спокойствие и истинско възстановяване на организма. Тук водата лекува, усетете го върху себе си. Минерален басейн, горещо джакузи, солна стая и много други изкушения са в готовност да глезят всеки, който желае. Хубаво звучи, не мислите ли?!

Разгледайте предложенията на СПА хотел Персенк, гр. Девин за зимен сезон 2021 и резервирайте планинска ваканция само на половин час от ски пистите на най – обичания ни зимен ски курорт Пампорово.

Чакаме Ви!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА