лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Релакс, Спа почивка през Септември и Октомври

Почивката продължава през Септември и Октомври…

Ето, че лятото започна да се изнизва и отстъпва мястото на най – пъстрия сезон от годината. Месеци на златно грозде, сочни круши и сгряващо есенно слънце. Съвсем обаче не означава, че това е края на ваканциите, почивката и дългите разходки сред природата.

SPA Хотел Персенк се намира в уникалната и неповторима част на Западни Родопи, където природата е най – щедра. Дълбоки гори, бистри водопади, тихи полянки и много история. Град Девин е мястото, където ще ни откриете, а ние Ви предлагаме релакс и спа удоволствия, които ще Ви откъснат от сивотата и напрежението на дните в големия град.

SPA Хотел Персенк е олицетворение на комфорт, спокойствие и приятелска атмосфера. При нас ще намерите онова, което Ви кара да се чувствате спокойни и отпочинали, а спа почивката в SPA Хотел Персенк дава заявка да е най – добрата досега.

Насладете се на комфортните ни и луксозно обзаведени стаи, опитайте превъзходната ни кухня в нашите ресторанти и се повеселете в нощен бар Downtown, където с приятели може да изпиете любимото си питие, да послушате музика и да поиграете боулинг.

Заповядайте в нашата кафе – сладкарница Панорама, която е на една ръка разстояние от синьото небе, а величествените Родопи са в краката Ви – домът на Орфей.

Нашият спа център е мястото, където ще се почувствате преродени. Водата ни е лековита, а в съчетание с любимия масаж или ароматна процедура, ще усетите истинската наслада от живота.

Да…всичко е истина, нас ни има и предлагаме всичко, за което Ви разказахме!

Елате и вижте с очите си!

 

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА