лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Промоции за ранни записвания зимен ски сезон 2017

Промоции за ранни записвания зимен ски сезон 2017

Скъпи приятели,
Специално за Вас и с внимание към всеки детайл, създадохме нашите промоционални предложения за зимен ски сезон 2017 година.
Истинска снежна емоция Ви очаква в SPA Хотел Персенк! За любителите на зимните спортове предлагаме безлатен шатъл, с който да Ви отведем до пистите в Стойките и Пампорово.
За онази част от Вашата компания, предпочитаща релакса и спокойствието, предлагаме нашия страхотен SPA център, където всеки ще има възможност да се отдаде на онази своя любима процедура, която го кара да се чувства най – добре.


SPA Хотел Персенк в град Девин е съвкупност от много и различни услуги, предлагани на най – високо ниво. При нас ще задоволим дори най – изтънчените вкусове и ще направим почивката Ви неповторима и запомняща се.
Насладете се на Родопите в най – приказно белия период от годината, усетете магията на тази величествена планина и съчетайте всичко това с луксозна ски ваканция при нас. Разгледайте предложенията ни и е губете време! Направете своята резервация в SPA Хотел Персенк за предстоящия ски сезон и бъдете спокойни, че нищо няма да се обърка в последния момент.

Ето тук може да разгледате нашите промоции!

Обадете ни се и оставете всичко на нас!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА