лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Пролет е!

Слънцето нежно гали лицето, а топлият ветрец шумоли в клоните на дърветата, сдобили се с нова и красива зелена окраска. Природата се събужда за новото начало.
Докъдето стига погледът – гори и планинска шир. Лекота обзема душата , това са Родопите!

Нашето пет звездно бижу се намира в сърцето на този Рай, в град Девин, малка прашинка от това земно съвършенство. Комфорт, уют и много приключения – това обещава престоят при нас.
Насладете се на лековитата ни минерална вода, отпуснете се в модерният ни spa център и оставете стреса и напрежението да си отидат с многото релаксиращи и здравословни процедури, които предлагаме.

Опитайте разнообразни кулинарни шедьоври в нашите ресторанти Da Vinia и Енигма, повеселете се с компания в нощен бар Downtown, който Ви очаква с голямо разнообразие от напитки и хубава музика. Боулингът на хотел Персенк е на разположение и за най – оспорваните турнири.

Нашият усмихнат персонал ще се погрижи почивката Ви при нас да е наистина приятна и нищо да не помрачи пролетната Ви ваканция.
Открийте очарованието на Родопите и погледнете през друг и по – различен поглед на пролетта. SPA Хотел Персенк 5* Ви очаква и ще Ви въведе в емоцията, наречена Родопа планина!

Разгледайте нашите предложения, изготвени специално за Вас с много желание и внимание!

 

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА