лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Почивка в Девин – Очакваме Ви в рая

Нима все още се колебаете къде да прекарате своята почивка? Предлагаме Ви още сега да разгледате нашите специални оферти.

СПА Хотел Персенк се намира в онази райска част на Родопите, където времето спира, където очите се пълнят с красота и където човек се чувства ей толкова малък.

Град Девин е малко бижу в Западни Родопи и предлага своето очарование и гостоприемство на своите гости. Регионът е богат на минерални извори, спиращи дъха гледки и много история. За всеки Девин предлага по нещо интересно и незабравимо, а ние от екипа на СПА Хотел Персенк знаем как да го поднесем, така че да се помни.

В съчетание с модерната и луксозна база на хотел Персенк и допълнителните забавления навън, ваканцията Ви ще се превърне в едно наистина страхотно забавление. Нека Ви заведем първо в нашия невероятен SPA център, където ще сепренесете в света на спокойствието и тишината. Ароматни процедури, сауна или парна баня са само малка част от предлаганите услуги. Възстановете силите си и се почувствайте преродени! 

За любителите на изтънчените вкусове, предлагаме нашите ресторанти, където ще имате възможност да опитате традиционна родопска кухня и разнообразни ястия от българската и интернационална кухня. Опитайте и от нашите ароматни вина и се насладете пълноценно на вечерта!    

Нощта пред Вас!  Нощен бар Downtown Ви очаква с богата колекция от напитки. Послушайте хубава музика, поиграйте боулинг или билярд и вдигнете градуса на настроението.

Починете си пълноценно в комфортните ни и уютни стаи и се оставете петзвездната емоция да Ви завладее!

Това е накратко от нас!   Ще ни намерите в град Девин – очакваме Ви в Рая!

 

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА