лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Повярвайте в лечебните свойства на нашата вода

SPA Хотел Персенк 5* се намира в китния град Девин, сгушен до сърцето на Западни Родопи. Регионът е къс от Рая, една шепа земя, завладяваща със спираща дъха природа, кристално чист въздух и ценни природни богатства като сред тях е прочутата за този край минерална вода. Точно поради тази причина Девин се е утвърдил като една от предпочитанит spa дестинации от любителите на този тип релаксиращи и лечебни услуги.

SPA Хотел Персенк съчетава модерен дизайн, комфорт, отлично обслужване и голямо разнообразие от spa и възстановяващи процедури. При нас ще откриете истинската наслада от пълноценния релакс и ще се почувствате наистина възстановени и отпочинали.

Повярвайте в лечебните свойства на нашата вода, доверете се и на нашите специалисти в spa центъра ни и открийте Вашата процедура. Разнообразието от масажи, детокс програми, релаксиращи и разкрасителни процедури ще възвърнат силите Ви и ще почувствате радостта от живота.

Релаксирайте пълноценно в нашите сауна и парна баня, поплувайте в страхотният басейн на хотела или просто се отпуснете в топлото джакузи. Фитнесът ние на Ваше разположение, за да поддържате добрата си форма, а защо да не съчетаете всичко това и с чаша фреш?!

Богатото разнообразие от пакети ще Ви даде възможност да изберете това, което най – много Ви допада и е подходящо за Вас, а ние гарантираме страхотна и незабравима почивка.

Очакваме Ви!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА