лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Отмина жаркото лято, изпратихме последните горещи слънчеви лъчи

Отмина жаркото лято, изпратихме последните горещи слънчеви лъчи и приветствахме “последната най – хубава усмивка на годината” – есента!

Време за книга под топлото одеяло, време на дъждовни капки и чаша горещо какао.

Сега при нас е най – красиво!  Родопите са се обагрили в чудни цветове и Ви очакват за една незабравима разходка по тайнствените планински пътечки, завити с шарена черга от есенни листа.
Ние от SPA Хотел Персенк 5* – град Девин отново сме помислили за Вашата семейна почивка в планината. Ще превърнем ваканцията Ви в запомнящо се приключение и винаги ще искате да се връщате при нас.
Сутрин, отваряйки прозореца, от рано ще Ви завладее свежестта на чист планински въздух, ще почувствате меката топлина на току що изгряващото слънце, нежно целунало планинските върхове. Престои ден, изпълнен с нови и непознати усещания!

SPA Хотел Персенк 5* разполага с модерен и луксозен spa център, където и последните следи на умора ще отстъпят място на удоволствие и релакс.Усетете силата на нашата минерална вода и се порадвайте на истинска и пълноценна почивка.
Посетете уютните ни и стилни ресторанти и опитайте истински кулинарни шедьоври, които ще задоволят и най – претенциозните вкусове. След вечеря Ви очакваме долу – в нощен бар Downtown, където нощта обещава много забавления.

За всички малчугани разполагаме с пъстър детски кът, където те могат да лудуват на воля, а мама и тати да се порадват на чаша хубаво вино.
Заслужава си да видите Родопите през есента! Разгледайте нашите предложения и резервирайте още сега своята планинска семейна почивка в SPA Хотел Персенк 5* – град Девин. Нека тази есен бъде по – романтична и различна от всяка друга досега!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА