лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Незабравима зимна ваканция във величествени Родопите!

Прекарайте една незабравима зимна ваканция във величествени Родопите!

Животът ни преминава на фона на странни обстоятелства и изминалата година не беше никак лека. Даваме си сметка, че нищо вече не е същото, но това ни мотивира да предоставим на своите гости още по – добри услуги и да направим престоя им при нас съвършен, спазвайки строго всички мерки за безопасност.

Сгушен сред величието на Родопа планина, в китното градче Девин, СПА хотел Персенк е истинско петзвездно бижу. Разполага с модерна база, просторни и светли стаи, невероятен СПА център и уютни ресторанти с богато и разнообразно меню.

Според Юнеско девинският регион е с най – плътния озонов слой в Европа и това предимство основно е в полза на различни програми за рехабилитация, профилактика на здравето и релакс. Подарете си здраве, наслада и красота със СПА хотел Персенк!

Само на 30 минути от ски пистите на един от обичаните ни зимни курорти, хотел Персенк е място, където може да съчетаете преживяването от любимите си зимни спортове и топлината и уюта на нашите СПА изкушения. Насладете се на топлината на джакузито, релаксирайте безопасно в нашите сауни и превърнете най – студения сезон от годината в незабравим спомен.

Само на 20 км са едни от най – красивите забележителности на страната ни – пещерите Ягодинска и Дяволското гърло, за които ще направите живописно пътешествие през Триградското и Буйновското ждрело. Очаква Ви гледка, спираща дъха от панорамната площадка Орлово око.

Откъснете се от сивото ежедневие, пълно със статистика и прогнози и укрепете здравето си на чист въздух. Доверете ни се и бъдете наши специални гости. 

Планината е здраве, вдишайте го!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА