лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Мечтаната семейна ваканция в планината

Дойде и онова време от годината, в което можем да се порадваме на първите топли и слънчеви дни. Слънцето грее по – усмихнато, навсякъде е зелено и песента на птиците е толкова омайна.

Все по – често се прокрадват и мисли за ваканция и релакс. А къде най – добре можем да усетим истинско спокойствие и да се порадваме на величествената ни природа?! Това е онази магична планина, възпята в песни и легенди – Родопа планина.

SPA Хотел Персенк 5* се намира точно там, където природата е най – щедра. Късче земя, предлагащо на своите посетители истинска наслада за душата – кристални водопади, зелени поляни и гледки, спиращи дъха.

Поглезете себе си и своите любими хора като се отдадете на пълноценна семейна ваканция в планината. Доверете се на професионализма ни, опитайте вкусните ни предложения в нашите изискани ресторанти и се отдайте на мечтаната почивка в модерният ни SPA център. Там ще открете вълшебството на беденската минерална вода, ще може да опитате от различните ни процедури и да отмаряте в ароматната ни сауна и парна баня.

За малките ни посетители е на разположение страхотен детски кът, където усмивките никога не свършват.

Покарайте колело, вдигнете адреналина като се повозите на АТВ, което ние ще предоставим и открийте магията на този вълшебен регион. Направете най – вълнуващата инвестиция, като си осигуите мечтаната семейна ваканция в планината!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА