лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Мечтаете ли си за място, далеч от шумния град и забързаното ежедневие?

Все още ли се чудите къде да прекарате своята лятна ваканция? Мечтаете ли си за място, далеч от шумния град и забързаното ежедневие? Място, в което царят тишината и спокойствието, от всяко кътче блика история и това място иска да Ви я разкаже?

Това са Родопите! Емоция, събрана в една човешка длан, парче земя, съхранило великолепието на природата, докосната от Божията ръка, добротата у хората и онова синьото небе – небето над родината.

В Родопите си у дома! Като че ли си се сгушил в уюта на семейното огнище, всичко е толкова познато, толкова любимо, толкова истинско. Иска ти се да познаваш всяка тревичка, да обходиш всяка пътека и да отнесеш със себе си букет от най – ароматните билки.
СПА хотел Персенк 5* се намира в град Девин, в онази величествена част от Родопите, където ще чуете за Орфей и неговите песни и за любовта му към Евридика, ще опитате най – вкусната храна и ще се докоснете до най – голямото богатство на този край – минералната и лековита вода.

СПА хотел Персенк 5* разполага с модерен и уютен спа център, където всеки гост ще може да почива пълноценно и да възстанови силите си. На разположение на посетителите са минерален басейн и топло джакузи, парна баня, ароматна финландска сауна и инфраред сауна, турска баня, фитнес и зона за релакс. Богатото спа меню на планинското 5-звездно бижу включва множество релаксиращи, лечебни и ароматни процедури, подходящи за всеки вкус.

Ние от СПА хотел Персенк 5* знаем как да Ви поглезим! Разгледайте нашите спа предложения и си подарете удоволствието от една наистина перфектна почивка в планината. Вие го заслужавате, а ние ще се погрижим за всичко останало!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА