лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Международния Ден на Йога

„Община Девин, СПА Хотел Персенк ,“Ланетика Йога  СПА“ ЕООД и Лана Петкова канят всички желаещи да се включат в Международния Ден на Йога на 24 юни /събота/ в гр.Девин. Вход свободен за всички желаещи ! За трета поредна година светът  отбелязва това събитие и от екипа на хотела сме щастливи, че именно ние сме избрани за домакин на тазгодишното му провеждане.

Йога е призната като изключителна ценност неслучайно. Нейният принос  за знанието и познанието за човека и неговото естествено, природосъобразно себеосъществяване, посредством добре разработени от хилядолетия практики за тялото, ума и интелекта, е несравним.

Програма:

  • 7:00-8:00 на централния площад на града ще открием празника с Поздрав към Слънцето -Сурия Намаскар.
  • 15:30 – Йога за всички с Лана Петкова в двора на хотел Персенк –  откриваме вечерната програма.
  • 15:45- Йога за начинаещи с Ани Байрева
  • 15:45- Йога за деца със Сиса Михалева и Лана .
  • 17:00- Беседа „Йога – философия и практика срещу стреса на ежедневието“ с Лана.
  • 18:00- Йога-вечер с Лана – Асана,Пранаяма и Йога – Нидра.  Да се носят килимчета за йога и удобни спортни дрехи според времето.

Практиките ще се провеждат в залата на хотела.

За Йога-Нидра – топли дрехи или завивки.

Честването на Международния ден на йога се организира от посолството на Република Индия под патронажа на Н.Пр. г-жа Пуджа Капур, посланик на Република Индия в България, в партньорство с редица правителствени и неправителствени организации – Индологическа фондация “Изток-Запад”, Българска федерация по йога, Българска йога асоциация, фондация “Изкуството да жевееш” – България, фондация “Девъм”.

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА