лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Лято в Родопите е нещото, което всеки трябва да изпита!

Иска ми се да можеше да видите Родопите през моите очи, да усетите емоцията с моето сърце! Божествено е, гледката ме очарова и покорява, а всяко кътче от тази приказна земя ме вика отново и отново.

Лято в Родопите е нещото, което всеки трябва да изпита. Думите бледнеят и не стигат, за да се опише всяко преживяване в това късче чудна земя. Ваканцията Ви ще се превърне в емоция, споменът от която дълго ще се прокрадва в мислите Ви.

Влюбих се в това райско място, никога няма да ми омръзне да се взирам в синьото небе над планинските върхове, да вдъхвам аромата на билки и смола и всеки път да стоя безмълвно пред природата, създадена от Божиите ръце така великолепна, така уникална, така значима. Душата тук се пълни с красота. Водата е по – сладка, песните на птиците са по – омайни, животът тук е по – безоблачен.

Разходка, пикник, екстремни преживявания, вкусна храна, лековита вода, гостоприемни хора – това накратко е картината около Девин! Ние от СПА Хотел Персенк ще спомогнем всичко това да се осъществи. На разположение на гостите ни са невероятния ни спа център с минерална вода, ресторантите ни, където ще се пренесете в сладостта на родопската кухня и многото забавления, които предлагаме.

Елате и вижте, опитайте сладко от горски ягоди, послушайте гайда, бъдете на местата, които като че ли са илезли от приказка, научете легендите, свързани с тези земи и забравете за миг за монотонното ежедневие. Изживейте магията Родопи!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА