лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Който не е видял Родопите през живота си, той не е видял Бъгария

“Който не е видял Родопите през живота си, той не е видял Бъгария” е казал Иван Вазов!

Изречение, което носи в себе си всичко, което трябва да се знае за тази красива шепичка земя. Земя, събрала в себе си спиращи дъха гледки, кристален въздух, много история и мистерия. Земята на Орфей и Евридика, земя на човешката доброта!
SPА ХотелПерсенк 5* – град Девин е красив диамант, сгушен в най – очарователната част от Родопите. Той обещава да е мястото на Вашата мечтана семейна почивка в планината, а екипът на SPА Хотел Персенк 5* ще Ви накара да почувствате топлината на семейното огнище.

Поглезете сетивата си с разнообразни и релаксиращи спа процедури в модерния и съвременен spа център на хотела. Водата там е лековита – едно от богатствата на този регион. Екип от специалисти ще Ви насочи към най – подходящата процедура за Вас, а Вие ще имате само една задача – да отмаряте пълноценно.

Опитайте традиционна родопска кухня в стилните ресторанти на хотел Персенк и ги съчетайте с чаша опияняващо ароматно вино. Повеселете се в нощен бар Dowtown, където магията на нощта ще Ви завладее под звуците на модерна музика и любима напитка. Очаква Ви и забавна игра на боулинг и ще може да премерите сили в приятелски двубой.
За малките приятели на SPА Хотел Персенк 5* на разположение е шарен детски кът, където игрите ще са безкрайни, а усмивките в изобилие.

Порадвайте се на златна есен в Родопите! Това е сезонът, който ни показва последните усмивки на годината и ни приканва да им се насладим. Нека сладката тишина на Родопа планина завладее съзнанието Ви, за да Ви пренесе в друго измерение – по – мило и по – добро!

За всичко друго, ние от SPА Хотел Персенк 5* сме помислили! Ние искаме да сме Ваши приятели и Ви подаваме ръка!

Очакваме Ви!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА