лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Иска ли ти се да се събудиш на място, където времето е спряло?

Иска ли ти се да се събудиш на място, където времето е спряло?

Да е понеделник, да си под топлата завивка, а мисълта за топло кафе да е единственото нещо, което ще те измъкне от леглото? Да си сгушен в прегръдката на планината, далеч от офиса и поглеждайки през прозореца, погледът ти да се губи някъде надалече в зимното безвремие? Борови гори и бяла дантела… съвършено е!

Утрин с дъх на Родопи! Кристален въздух, чистота и спокойствие са онези малки, но така значими неща, които ще намериш при нас в СПА хотел Персенк 5*, гр. Девин. Ние сме там, в сърцето на магичната Родопа и сме ти приготвили незабравими мигове, които ще помниш дълго. СПА хотел Персенк е петзведното бижу на китния и очарователен Девин.

Разполага с модерна база, комфортно и уютно обзаведени стаи, елегантни ресторанти с богато разнообразие от кулинарни творения и спа център с минерален басейн и джакузи, арома парна баня, сауна парк, турска баня и много други спа изкушения.

Всеки гост ще може да изберенай-подходящата релаксираща или оздравителна процедура за себе си след любезна консултация от нашите специалисти. Поглези се и почивай пълноценно – заслужаваш го!

СПА хотел Персенк 5* се намира в близост до най-красивия и обичан зимен курорт Пампорово. Грабвай ските и се наслади на една незабравима ски ваканция със семейството. С течение на времето достъпът до нас, до най-красивата част на България стана изключително лесен и комфортен. Пътуването ти ще е спокойно и ще може да се любуваш на спиращата дъха природа. Подари си това петзвездно пътуване до земите на Орфей, а ние ще се погрижим твоята почивка в планината да е неповторима. Ние знаем как да усмихнем деня ти още от сутринта!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА