лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Иска ли ти се да избягаш понякога от реалността?

Иска ли ти се да избягаш понякога от реалността? Да попаднеш на място, далеч от шумния и забързан градски живот и да се потопиш в едно блажено безвремие?

Това място съществува и примамливо те подканя да го посетиш – за моментите на бягство те очаква SPA Хотел Персенк 5* – град Девин!

SPA Хотел Персенк 5* е истинско бижу, намиращо се по тайнствените земи на Орфей, красив слънчев лъч в монотонното и понякога досадно и сиво ежедневие, предлагащ на своите гости уютна и специална обстановка, разнообразни изживявания и spa изкушения.

Всяка сутрин ще имаш възможността да се будиш в компанията на красивата гледка към планината, да изпиеш кафето си на чист и кристален въздух и да откриваш през деня нови и нови места, от красиви по – красиви!

Ако си любител на spa удоволствията ти предлагаме да посетиш модерния spa център на хотела. Там ще се пренесеш в свят на спокойствие и така жадуваната отмора. Нашите специалисти ще те насочат към процедурата, която е подходяща за теб, а ти само се отпусни и се наслаждавай на тишината и блажения релакс.

Обичаш хубавата кухня?! За теб имаме нещо специално – посети нашите ресторанти Da’ Vinia и Enigma и опитай от нашите кулинарни творения, които ще допълнят с изящество твоята вечер при нас.

Нощен бар и боулинг Downtown те очаква със своята богата колекция от напитки и хубава музика. Повесели се в компанията на приятелите си и премерете заедно сили на пистата. Казахме ти – забавно е!

За всичко това и още много те очаква SPA Хотел Персенк 5* – град Девин!

Поглези се с нещо различно, нещо специално и незабравимо!

За твоите моменти на бягство…

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА