fbpx

Иска ли ти се да избягаш понякога от реалността? Да попаднеш на място, далеч от шумния и забързан градски живот и да се потопиш в едно блажено безвремие?

Това място съществува и примамливо те подканя да го посетиш – за моментите на бягство те очаква SPA Хотел Персенк 5* – град Девин!

SPA Хотел Персенк 5* е истинско бижу, намиращо се по тайнствените земи на Орфей, красив слънчев лъч в монотонното и понякога досадно и сиво ежедневие, предлагащ на своите гости уютна и специална обстановка, разнообразни изживявания и spa изкушения.

Всяка сутрин ще имаш възможността да се будиш в компанията на красивата гледка към планината, да изпиеш кафето си на чист и кристален въздух и да откриваш през деня нови и нови места, от красиви по – красиви!

Ако си любител на spa удоволствията ти предлагаме да посетиш модерния spa център на хотела. Там ще се пренесеш в свят на спокойствие и така жадуваната отмора. Нашите специалисти ще те насочат към процедурата, която е подходяща за теб, а ти само се отпусни и се наслаждавай на тишината и блажения релакс.

Обичаш хубавата кухня?! За теб имаме нещо специално – посети нашите ресторанти Da’ Vinia и Enigma и опитай от нашите кулинарни творения, които ще допълнят с изящество твоята вечер при нас.

Нощен бар и боулинг Downtown те очаква със своята богата колекция от напитки и хубава музика. Повесели се в компанията на приятелите си и премерете заедно сили на пистата. Казахме ти – забавно е!

За всичко това и още много те очаква SPA Хотел Персенк 5* – град Девин!

Поглези се с нещо различно, нещо специално и незабравимо!

За твоите моменти на бягство…

Времето

x
Call Now ButtonРезервирай сега