лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Изживеете незабравима Коледа и Нова година

Как бързо само си замина лятото и отнесе със себе си топлите дни! Сякаш беше вчера, когато горите бяха облечени в зелена премяна и слънчевите лъчи галеха планинските върхове.

Но дори и сега е хубаво. Търсим топлината и уюта на дома и обръщаме поглед към най – хубавите празници от годината. Чакаме с нетърпение Коледа, която да събере семействата и да донесе радост за децата. Трепетно чакаме и новата година с надежда за още хубави дни.

SPA Хотел Персенк 5* – град Девин е мястото, където ще може да изживеете своите незабравими Коледа и Нова година. При нас ще откриете и топлината на домашния уют, и ще срещнете приятелска усмивка.

Специално за Вас и Вашата семейна почивка в планината сме подготвили примамливи предложения, съчетани със spa изкушения, богата празнична програма за новогодишната нощ и много изненади. Подготвили сме Ви и една наистина топла Коледа, която ще Ви пренесе в света на българските традиции и родопски фолклор.

В нашите ресторанти Ви очакват вкусни кулинарни шедьоври, съчетани с чаша ароматно вино. Луксозно обзаведените ни стаи ще допринесат за комфортният престой при нас, а спа центърът на хотела разполага с всичко необходимо, за да почувствате удоволствието от една наистина пълноценна почивка. Минерален басейн, джакузи, сауна или парна баня са само малка част от предлаганите услуги. Разнообразни ароматни и възстановяващи spa процедури и терапии ще предизвикат блажено усещане за спокойствие в сетивата Ви.

Разгледайте промоционалните ни пакети и изберете този, който най – много Ви хареса. Резервирайте страхотна spa почивка в планината и превърнете празниците си в поредния красив спомен, който да Ви сгрява до следващите топли слънчеви лъчи!

 

[button link=“https://persenk.eu/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%b8/“ type=“big“ color=“orange“ newwindow=“yes“] Промоции / Оферти [/button]

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА