лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Избягайте от забързаното ежедневие и елате в Родопите, дишайте!

Вече една година сме в плен на коварния COVID-19 и преминаването през това заболяване далеч не е леко и безпроблемно за част от хората. Необходими са време, понякога продължително медикаментозно лечение и търпение, за да премине вирусът и да се върне човек към нормално здравословно състояние.

Медиците вече са доста по – запознати с протичането на коронавируса, отколкото преди година, натрупаха знания и успяха да открият някои по – продължителни последици, които той нанася на човешкия организъм. Към тях бихме могли да отбележим задухът, продължителната кашлица, умора и слабост, депресия, липса на концентрация. Учените казват, че тези симптоми могат да съпътстват ежедневието на преболедувалия месеци наред след оздравяването му. Това сериозно би могло да повлияе трайно на емоционалното състояние на пациента.

Ние от СПА хотел Персенк винаги сме били съпричастни към всякакви събития, засягащи в големи мащаби българското население, заставаме зад каузи, подкрепящи различни начинания и сега не можем да останем безпристрастни към медицинската ковид криза, настанила се трайно в България. Мислим, че ще сме полезни в борбата с възстановяването на здравето Ви след прекарана ковид инфекция, като Ви разкрием част от богатствата, с които разполага девинският регион.

СПА хотел Персенк се намира в централната част гр. Девин, заобиколен от зелени върхове и сгушен сред борови гори. В тази част на Родопите озоновият слой е най – дебел в Европа, въздухът е кристално чист и е един от основните фактори за развитието на различни лечебни и балнео програми в района. В многото публикации, научни изследвания и хипотези се споменава твърдение на учени, които твърдят, че мръсният въздух в големите градове влияе за по – тежкото протичане на коронавируса и високата смъртност от него. Избягайте от забързаното ежедневие и елате в Родопите, дишайте! Укрепете имунитета и състоянието на белите си дробове. Планината е здраве!

Община Девин е известна с лечебните  си минерални води. Много хора се оплакват от болки в ставите и слабост след прекаран коронавирус.

Една от тях е Беденската минерална вода. Доказана в профилактиката и лечението на заболявания на опорно–двигателния апарат. Освен това действа отпускащо и релаксиращо. Та нима съзнанието ни не е обременено от статистики, ограничения и страх?! Разходките сред божествената природа на Родопа планина ще Ви освободи от напрежението, стреса и притесненията и ще се почувствате преродени, отпочинали и спокойни.

СПА хотел Персенк притежава модерна солна стая, а халотерапията е доказан метод в борбата с различни респираторни заболявания, профилактика и укрепване на дихателната система, има антимикробно действие и помага за общото укрепване на имунната система. Абсолютно безопасна за ползване в условията на пандемията.

Различните процедури в спа центъра на хотела ще помогнат в борбата с мускулната слабост, депресията, нарушената концентрация и общото напрежение. Подарете си спокойна атмосфера, физическа активност сред природата и чист въздух, Вашият организъм го заслужава!

Разгледайте предложенията ни и поемете по пътя към здравето със СПА хотел Персенк 5*!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА