fbpx

Бляскаво, вълнуващо, неповторимо – такава асоциации изникват в съзнанието, когато човек чуе думата сватба. Това е ден, в който празнува любовта! Ден, който трябва да е перфектен във всяко отношение и да остави топли спомени в младоженци и гости.Няма еднакви сватбени тържества, но има еднакво перфектни такива. Редом с всички детайли, съставящи пъзела на Вашия приказен ден, много важно е мястото, което ще изберете, за да си кажете „Да”! 

SPA Хотел Персенк притежава изключителен стил и изисканост, които да предложи на своите клиенти. Екипът ни разполага с опитни партньори, които да Ви дадат ценни съвети, да бъдат до Вас при всеки Ваш избор и да превърнат сватбата Ви в приказка, изпълнена с цветя, емоции и сълзи на щастие! Предлагаме Ви различни варианти за запомнящ се изнесен ритуал – Ягодинска пещера, места, където е творил вълшебната си музика Орфей или красивата ни „Панорама”, където Родопите ще са в краката Ви. Ще Ви предложим изискани сватбени менюта, съобразени с Вашите предпочитания и вкусове. Избирайки SPA Хотел Персенк за Вашата сватба, Вие вече сте една крачка напред и давате заявка пред своите близки и приятели, че сте им подготвили нещо незабравимо.

Ние ценим българските традиции и ще се радваме да научим различни и интересни такива от Вашия край и заедно ще ги пресъздадем в най – важния ден за всяко младо семейство. Като заключение, можем да предложим само едно – нека историите за принцове и принцеси оживеят на Вашата сватба, чувствайте се най – важни и специални във Вашия ден, а ние ще бъдем безкрайно горди и щастливи да присъстваме в сватбения Ви албум като мястото на сбъднатите Ви желания!

Call Now ButtonРезервирай сега

Времето

Девин, България
24°
ниска облачност
humidity: 33%
wind: 3m/s E
H 18 • L 12
19°
Fri
19°
Sat
20°
Sun
20°
Mon
Weather from OpenWeatherMap

x