лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Защото ние умеем да създаваме усмивки

Защото ние умеем да създаваме усмивки…

За нас от екипа на SPA Хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк децата винаги са били стимул и вдъхновение. В очите на всяко дете ние виждаме чистота, бликаща безрезервна обич и много слънце. Горди сме, че именно дете създаде рисунка – проект на детския кът в Термален аквапарк Персенк на конкурс, провел се в ОДЗ Изворче – гр. Девин. Малко момиченце с моливи в ръка нарисува мечтаното шарено място, така, както то съществува в чистото му детско въображение и по тази рисунка, с ентусиазъм пресъздадохме идеята в нашия аквапарк.

Вилиана е само на шест години, но тя доказа, че мечтите се сбъдват и сега тя и нейните приятели ще могат да играят на воля при нас.

За всички малки приятели сме подготвили много забавления и изненади, а малката принцеса с гордост ще играе в царството на сбъднатите й желания.

Термален аквапарк Персенк Ви очаква!

Вие и Вашите малки палавници ще откриете при нас мястото на своята любима ваканция, заедно ще изживеете много прекрасни и слънчеви моменти и ще опознаете една нова и непозната, но толкова вълнуваща страна на лятото!

Доверете ни се, както сте го правили през годините и няма да съжалявате!

Защото ние умеем да създаваме усмивки…

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА