лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Ето че най – после изпратихме зимата и пролетните слънчеви лъчи греят все по – ярко.

Скъпи приятели,
Ето че най – после изпратихме зимата и пролетните слънчеви лъчи греят все по – ярко.
Родопите са потънали в зеленина, а природата се пробужда за новото начало. Планинските върхове са окъпани в слънце, зелен килим се е постлал навсякъде, времето е само за излет.
SPA Хотел Персенк 5* се намира в сърцето на това великолепие и предлага на своите гости едно наистина прекрасно преживяване.

За нас от екипа на планинското петзвездно бижу, приоритет винаги са били стремеж към новото и модерното, професионализма и усмивките на нашите посетители.
При нас всеки ще се докосне до прочутата родопска гостоприемност и ще се наслади на модерна и комфортна обстановка, ще опита отлична българска, типично родопска и интернационална кухня и ще има възможност да отдъхне в модерният ни SPA център с минерална вода и множество релаксиращи и оздравителни процедури.

За всеки сме подготвили по нещо – забавни турнири по боулинг, страхотен нощен бар, където на разположение на гостите ни е богата колекция от напитки, два ресторанта в различен стил и пъстър детски кът, където игрите и забавленията са гарантирани.

Дългогодишният ни опит ни позволява да осигурим на гостите ни съвременна и модерна услуга, луксозна атмосфера и приятелски персонал.
Направете пролетната си ваканция весела и незабравима. Не правете компромис със скъпите за Вас моменти, прекарани с любимите хора. Доверявайки ни се, бъдете сигурни, че нищо няма да се обърка!

Разгледайте нашите предложения тук:

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА