лого на добър спа хотел Персенк

бЛОГ

Есен е, нежна, красива, романтична!

Есен е, нежна, красива, романтична!

Жарките летни лъчи отстъпиха място на срамежливото септемврийско слънце, върху земята е постлан килим от шарени листа, а дърветата лениво шумолят. Родопите са магично място, място с много история – пленителни и омайващи. Човек не може да остане безразличен към великолепието на това парче земя! Тук спокойствието и тишината обгръщат душата, а погледът се рее сред море от гори. Слънцето нежно целува планинските върхове…експлозия от емоции!

Китният Девин е част от този шарен пъзел и приема радушно всеки, понечил да го опознае. Там сме и ние – SPA Hotel Persenk 5*, мястото на Вашата мечтана почивка. Подарете си своята родопска есен и бъдете наши гости! SPA Hotel Persenk 5* е очарователно планинско бижу, предлагащо на своите гости уют, комфортна обстановка и приятелско отношение. Тук ще опитате от многото ни SPA процедури, ще усетите оздравителната сила на беденската минерална водаще се почувствате като преродени!

Нашите стилни ресторанти предлагат богата колекция от ястия от българската и интернационална кухня, ароматно вино и спокойна атмосфера.
Нощен бар Downtown очаква Вашата весела и шумна компания! Изпийте любимо питие, послушайте хубава музика и премерете сили с приятели на игра на боулинг.
Разходете се наоколо и се порадвайте на красивите есенни пейзажи – тук природата е раздавала с най – пълни шепи! Разгледайте чудните пещери, по вървете по тесните и мързеливи планински пътечки и почти ще чуете песента на Орфей.

Убедихме ли Ви да ни посетите?!

ДЕВИН Прогноза за времето

Топ оферти

Получавайте първи
най-добрите оферти!

ЗАЩО ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕЗ САЙТА?

ПРЕДИМСТВА