fbpx

Есен е, нежна, красива, романтична!

Жарките летни лъчи отстъпиха място на срамежливото септемврийско слънце, върху земята е постлан килим от шарени листа, а дърветата лениво шумолят. Родопите са магично място, място с много история – пленителни и омайващи. Човек не може да остане безразличен към великолепието на това парче земя! Тук спокойствието и тишината обгръщат душата, а погледът се рее сред море от гори. Слънцето нежно целува планинските върхове…експлозия от емоции!

Китният Девин е част от този шарен пъзел и приема радушно всеки, понечил да го опознае. Там сме и ние – SPA Hotel Persenk 5*, мястото на Вашата мечтана почивка. Подарете си своята родопска есен и бъдете наши гости! SPA Hotel Persenk 5* е очарователно планинско бижу, предлагащо на своите гости уют, комфортна обстановка и приятелско отношение. Тук ще опитате от многото ни spa процедури, ще усетите оздравителната сила на прочутата девинска вода и ще се почувствате като преродени!

Нашите стилни ресторанти предлагат богата колекция от ястия от българската и интернационална кухня, ароматно вино и спокойна атмосфера.
Нощен бар Downtown очаква Вашата весела и шумна компания! Изпийте любимо питие, послушайте хубава музика и премерете сили с приятели на игра на боулинг.
Разходете се наоколо и се порадвайте на красивите есенни пейзажи – тук природата е раздавала с най – пълни шепи! Разгледайте чудните пещери, по вървете по тесните и мързеливи планински пътечки и почти ще чуете песента на Орфей.

Убедихме ли Ви да ни посетите?!

Времето

x
Call Now ButtonРезервирай сега